Perfekt

Se den, se den, se den!! Så mange fine bilder og så fine toner. Herregud. Hvis du ikke setter deg ned med headset og trykker play, så går du glipp av noe. For real.
 Hadde jeg bare kunne laget filmer som det her, så kanskje jeg hadde likt film på mk bedre enn jeg gjør. Det her er virkelig perfekt. 

Sommermusikk

Sola skinner som aldri før, ikke en eneste sky er å se på himmelen og varmegradene er herlige! Alt er så mye deiligere når det er ordentlig fint sommervær. Det gjelder også musikken.

Derfor har jeg laget en liste på Spotify som heter "Summer", som består så godt som av kun sommerpartymusikk. Ikke bare dunkdunk-hardstyle-dubstep, men litt mere behagelig partymusikk som man blir glad av å høre på. Sitter å hører på den lista nå, og jeg merker at med det fine været, de lette klærne og den blå himmelen utenfor - så gjør musikken den siste finishen på humøret. Som prikken over i'n. 

Du finner lista >her< 

RepeatHør! Seriøst, hør hele reklamen. Silje Kåfjord er på vei oppover som artist, no doubt. Den sangen er laget kun for den reklamen, og finnes ikke i en lenger versjon. Tror dere ikke jeg er smågal? Jeg har en reklame på 42 sekunder stående på repeat. Det sier litt om hvor sykt bra den sangen er. Og stemmen hennes er jo helt himmelsk. Blir rett og slett ordentlig frustrert. 

Party/treningsmusikk-tips!

Siden jeg har tidenes beste musikksmak, tenkte jeg at jeg skulle dele litt av den med dere. Musikken under er vel i all hovedsak mest til fest, men jeg hører på de sangene på Sprek, når jeg er ute og jogger, på tur til og fra skolen og når jeg er på rommet og prøver å holde meg våken - heheeee. Håper dere blir like glad i sangene som jeg! 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bare hyggelig!

Girl Panic

En veldig inspirerende video. Veldig fin. Litt vintage, men samtidig moderne. Liker. 

Jeg kommer hvertfall ikke herfra...!


Joda.

Dance for your papi

Jeg eeeelsker denne sangen her! En ny sang som skal bli med meg straka vegen til Sprek Treningssenter ja! 

The ones who are only living is the ones who are only dying

 

God natt.  

The Brothel

Jeg blir aldri lei denna sangen. Det må være den fineste sangen jeg veit om! Anbefales virkelig. Passer perfekt til å slappe av til, sovne til eller bare finne trøst i om man føler seg litt nedfor. Snakker av erfaringer, for har hørt på denne non-stop siden i vinter. 

 Ellers; idag har vi hatt miljødag på skolen for vg1 elevene. Vi gikk natursti fra halv ti til tolv tiden(ca.) etterfulgt av grilling, MOT-saker og tautrekking. Ble litt bedre kjent med noen folk, og det er jo heeelt greit! :D

Nå skal jeg på Sprek og jogge av meg kiloene sommerferien ga meg. Ingen lett sak.  

 

Forresten, er det noen andre enn meg som opplever klusj med statisikken? Min oppdateres ikke, bare datoene som forflytter seg. Og bildeopplasteren er treg. Derfor lite bilder for tiden! 

Imorgen, dere..

Det er ikke mange sanger som er like fine live som i studio. Men Kings Of Leon skuffer aldri. Anbefaler dere å høre denna! 

Nå skal jeg legge meg og prøve å sove. Imorgen er min første dag på Levanger Videregående på medialinja. Spent!!

Who's gonna save the world tonight?

Utrolig fin sang! Veit ikke hva mere jeg skal si om den egentlig. Passer bare veldig bra til både humøret og livet mitt akkurat nå. Håper dere liker den like mye som meg. :) 

Ha en fin søndag!  

NEON HEROVeldig bra party musikk. Ordentlig danse style, for dere som ikke gidder å sitte stille på party bare for å drikke. 

DEN ULTIMATE PARTY MIXQUEEN OF POP

Till the world ends

Keep on dancing till the world ends! 

Jeg har alltid elska Britney, og jeg kommer aldri til å slutte med det. Hun skuffer ikke denne gangen heller, og jeg elsker det nye albumet Femme Fatale! info

Cheerleader for Nidaros Nixies Senior Coed. Mediaelev med interesse for journalistikk, radio, foto og web-design. Politisk aktiv i Elevorganisasjonen.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
hits