Photo: Snø

Tok med kameraet og en macrolinse ut i timen og tok noen bilder. Jeg har helt glemt hvordan man bruker macrolinse, så det var ikke lett. Endte med å ta helt vanlige bilder uten noe macro. Eh. Savner å fotografere. Har mista fotokunnskapene mine helt. 

Random crap

1) Tenk på den siste personen som sa "jeg elsker deg", tror du h*n mente det? Nei. 
2) Pleier du å smile til fremmede? Tjaa.. ikke alltid, men noen ganger. 
3) Er noen sint på deg fordi du går ut med den personen du går ut med? Nei, tviler. 
4) Har du hørt en sang som minner deg om noen idag? Mja. Kanskje. Har ikke tenkt over det.
5) Hva har du på deg nå? En strikka genser som KLØR og tights.6) Hvor ofte hører du på musikk? Nesten hele tiden. 
7) Bruker du jeans eller tights mest? Tights.
8) Tror du livet ditt vil forandre seg dramatisk før 2013? Nei.
9) Er du en sosial eller usosial person? En fin mellomting. Kanskje mest usosial? 10) Har du noen gang kysset noen med et navn som begynner på "A"? Ja.
11) Hva med "R?" Neeeeei.. ikke som jeg husker.
12) Bryr du deg om folk snakker stygt om deg? Ja, såklart.
13) Skal du dra noe sted snart? Ja. 
14) Når var sist gang du gråt? På lørdag. 
15) Har du noen gang sagt at du elsket noen? Ja. 16) Hvis du kunne endra øyefarge, ville du gjort det? Hmm.. Jeg tror ikke det. 
17) Er det en gutt du ville gjort absolutt alt for? Nei, men jeg kunne gjort ganske mye for han. 
18) Si noe du misliker med dagen idag. Det er kaldt. 19) Er det søtt når gutter kysser deg på panna? Jææ. Spørs. 
20) Går du ut med den siste personen du snakka med? Nei.  

Crap

Skal starte med sunn livsstil imorra. Tirsdag er det nye mandag. For nå ligger jeg i senga etter tidenes middag og smågodt. Uarrrh. Jeg som egentlig skulle på Sprek. Men når det er fjorten minus ute og jeg sykler, er tanken på å ligge på et varmt rom og krepere i stillhet mye finere.Tidløst sovebilde av meg. Like obligatorisk i dette blogginnlegget som i alle de andre. 

Burde vel egentlig gjøre noe med livet, så nå skal jeg få ræua ut av senga for å rydde rommet. Det trengs. Så skal jeg sette meg ned med innleveringer. Det trengs hvertfall.

Tonje er kul

Veit ikke om det var Redbull'n eller at jeg ble tvunget til å stå opp halv sju som gjorde det, men jeg er unormalt våken og motivert. Det er sikkert bare en liten fase, for kjenner jeg meg selv rett er jeg et slakt imorra igjen. Bare å nyte det så lenge det varer da, med andre ord. 

På media har jeg hatt en lang periode hvor alt har vært gidd, men idag har jeg faktisk funnet ut litt av hva jeg vil videre på media. Jeg digger jo radio og musikk, og da tenker jeg å jobbe videre med det. Det er så utrolig godt å sitte på lydstudio med headset, awesome musikk, mat(hehe) og bare la dagen få forbi. Når en radiosending varer i to timer, går jo dagen veldig fort. Og det er akkurat det jeg trenger. Selvom radiostemmen min er latterlig grusom. Skvetter like mye hver gang når en av radiosendingene mine kommer på iPod'n når jeg hører på musikk. Men før den tid, må jeg sette meg ned og lage et helt magasin. Det var det eneste jeg ville jobbe med på media når jeg starta, og nå når jeg faktisk skal lage det er det så slit at jeg har ikke ord. Er sikkert noe med at jeg er så lei av skole generelt. Må begynne å abonnere på Redbull, så kanskje jeg kommer meg noen vei. 

 Veit ikke helt hvorfor jeg skreiv det her. Det er jo ikke av noen andres interesse at jeg er så lei at det eneste som frister er å legge seg ned å krepere. Det er egentlig ganske flaut å blogge. Er som å sitte på en stappfull buss og snakke med seg selv. 

Jeg er reddTing endrer seg så fort. Så fort mørket kommer, og alle går og legger seg, hvem er da der og passer på at ingenting går galt?

Lol, that's me

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

A
lt over er så sykt meg.

Genial tumblr side hvor du finner masse gifs som du kan relatere til. Du finner linken på alle bildene over. info

I do stuff sometimes.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
hits