GIRA! x100

Sitter på toget på vei hjem fra Trondheim full av endorfiner og alt som er av gledesfølelser. Har hatt en kick ass trening med Nixies. Fikk mye mer ut av denna treninga enn sist trening, selvom jeg kunne fått enda mer ut av stunting og turning. Er vel hva man gjør det til selv, spesielt på turndelen. Jeg må bare komme over turnsperra og flauheten over turninga mi. 

Øvde det mest basice i stunts nå også, som prep og sponge. Men det er jo det basice som er viktigst, selvom det kanskje er vanskelig å imponere sykt med det på uttaket. Ordner seg vel. Blir så glad av å trene cheerleading, så akkurat nå er det ingenting som gjør noe. Jeg tror jeg er verdens snilleste og gladeste person etter cheertreninger. Utrolig deilig å ikke være trener også, selvom jeg merker jeg savner det litt når jeg ser de herlige trenerne gå rundt, smile og gi tips.Åh, nå er jeg bare gira, gira, gira, gira, GIRA!! Snakk om å være glad for å endelig ha starta opp igjen etter et halvt år med ikke noe cheerleading. 

Nå skal jeg sitte på tog i en og en halv time, før jeg må gå i mørket i en halvtime SÅ kan jeg legge meg. Dere som har lagt dere eller skal legge dere nå; dere veit ikke hvor heldige dere er! 

Brb

Hopper straks på toget til Trondheim for siste trening før uttaket som er på lørdag. Satser på å få trene mye stunts idag, ettersom det er det eneste jeg rekker å bli bedre på før lørdag. Gleder meg! Håper jeg blir kjent med noen også, er så kleint å gå rundt aleine i en hall med masse folk. Gruer meg til å se om jeg fortsatt har musklene og balansen til stunts. Herregud, sommerfugler i magen! 

Jeg finner heller ikke shortsen min. Jeg rakk ikke bussen til skolen idag fordi jeg ikke fant den - og jeg har enda ikke funnet den. Hvordan er det mulig at en shorts bare forsvinner?  

MÅL for skoleåret 2012/2013

Isteden for nyttårsforsetter tenkte jeg å ha "skoleårforsetter." Jeg er mye flinkere til å "starte på nytt" på begynnelsen av et nytt skoleår enn et nytt år. 

Så her er min liste over mine forsetter for dette skoleåret delt inn i forskjellige temaer:

Skole: 
- Jobbe mer med media.
     Jeg vil utfordre meg litt mer når vi har ptf. Ifjor kjørte jeg veldig "safe" med foto og radio, men i år vil jeg ha noe jeg ikke "kan". Jeg vil også fokusere mer på oppgaver vi får. Før telte det bare å levere inn noe, men hva hjelper det å levere inn noe som suuuuger? Flaut a gitt. 

- Komme meg opp om morgenen
     Jeg er mester i å drøye klokka til det er sånn ti-fem minutter til jeg må gå til bussen før jeg står opp. Da rekker jeg kun å få på meg klær, pusse tenna og gjøre et eller annet med håret før jeg springer som en gærning til bussen. Og jeg kan ikke telle på to hender engang hvor mange ganger jeg har sett bussen kjøre forbi mens det enda er 30 meter igjen til bussholdeplassen. 


Standar skoledag for meg. Bare med null sminke, fjorten poser under øynene og håret til alle kanter. Så sover jeg igjennom hele skoledagen på pulten. Jæddæ. 

- Gjøre lekser og innleveringer.

- Være med i gymmen.
     Jeg er så flink til å la latskapen ta over så tidlig om morgenen. Er ikke det at jeg ikke liker å trene, men ballsport og så mye bråk tidlig på morgenen er så slitsomt.  

- Ikke bruke alle pengene mine på Kiwi eller kantina. 


Trening
- Klare flikkflakk

- Bli flinkere generelt i cheer.
 

- Få høye og fine hopp.

- Klare araber flikkflakk.

- Få sixpack og synlige lårmuskler. 
     Fineste jeg kan se på jenter. 


Ikke så drastisk kanskje, men noe alá sånn.  

Generelt
- Sosialisere meg mer
     Hvem har førstepremie i å sove igjennom skoleåret? Både på og etter skolen...? Hei. 

- Ikke bruke penger på alt slags unødvendige greier

- Holde rommet ryddig.
     Hehehehhehehehee.....  


Noen av mange mål jeg har får året. Jeg vil ikke dele alle, for da får jeg nok noen reaksjoner. Og det er ikke alle reaksjonene som hadde vært like positive. Håper hvertfall jeg klarer å holde dissa, og at jeg tar sommerferie neste år med god samvittighet! 

Døden nær

Jeg er helt utslitt, halvdø og trøtt. Fikk ikke stort med søvn natt til idag pga. min terrorpus som bråker hele natta, og en terrorvekkerklokke som ringer halv sju om morgenen gjør ikke saken noe bedre. I tillegg hadde vi en meget treg skoledag idag som har gått med til bare undervisning. Rart at jeg klager på undervisning når alle andre har det hele tiden, men på media er det faktisk et fremmedord.

Vi ble ferdig halv fire, og da dro jeg rett på Sprek. Jeg hadde intervaller og noe styrke idag. Det er et eller annet som er galt med hofta og det høyre låret mitt. Det gjør så vondt å gå, men jeg måtte likevel prøve å få litt trening. Tenkte kanskje det ble bedre av løping(ser heller ikke logikken). Men det endte ikke bra, og jeg hadde ikke noe annet valg enn å gi meg etter første intervall og heller gå over på et annet kondisjons apparat. Kjedelig :( Må til legen og greier. Er så redd for å få beskjed om at jeg ikke kan trene ordentlig med beina på en stund. Da sliter jeg jo, mildt sagt. 

Posing bitches! Det er så fristende å lese posing, som i bæreposer. 

Nå skal jeg gjøre én ting; og det er å lese ferdig de siste fem sidene i boka mi før jeg skal legge meg. Levende lik. 

Søvnig besøk

Idag har jeg vært sammen med disse to søte menneskene. Er så glad i dere! Vi gjorde absolutt ingenting. Først satt vi nede på kjøkkenet til Ellen, hvor jeg og Sandra delte en cider. Så gikk vi opp på rommet til Ellen og så Disney helt til både jeg og Ellen sovna. Stakkars Sandra bare satt der og lakka neglene sine, av alle ting. Synes det er deilig å ha sånne venner hvor du kan gjøre alt og ingenting med, uten at det blir ukomfortabelt. Det er bare det å være sammen med hverandre, om man så sover, spiser, ser på tv og ikke sier noe til hverandre, så trenger det ikke bli awkward som det ofte blir med andre folk. 

Etter en liten powernap hos Ellen dro jeg og mamma til Aboteke og tok en kaffe hver. Eller jeg drakk frappe og mamma drakk tre kopper med kaffe. Ja, dere bryr dere faktisk om hva mamma drakk - og hvor mange kopper av det. Neida.

Nå skal jeg rulle inn i dusjen, og deretter skal jeg gå å legge meg. Fikk ikke sove noe spesielt natt til idag, så tror denna natta skal bli deeeeeilig. Hvis ikke pusehælvette holder meg våken igjen, da. 

Fest, samvittighet og sånn

Da er det vel på tide å komme krypende med halen mellom beina og blogge om den forferdelige dagen igår. Igår var det fest i parken på Verdal med Åge Aleksandersen og Dag Ingebrigtsen(han som sang Forelska i Lærern). Jeg har gleda meg til det lenge, så når dagen endelig var der var alt på topp. Hadde full flaske med vodka, det var fint vær og jeg skulle vorse med noen av mine beste og nærmeste venner. Starta helt perfekt, med drikke, musikk og mye intern galskap. 

Drikken gikk ned, glass etter glass. Og jeg gjorde som jeg alltid gjør når jeg skal på Park-fester: jeg drakk meg "neått". Før jeg gikk fyllesyk og gråtende hjem til Ellen for å sove mens resten gikk på fest, rakk jeg å kjefte på alle rundt meg, gråte over alt og ingenting, tilstå og fortelle alle hvor glad jeg var i de og spy ut alt som var av vann, drikke og mat i kroppen. Våknet dagen etter klokka syv på morran med tidenes sjokk. "Hvor er jeg?! Hva skjedde?! Hvor er pengene mine?! Hvem satt opp håret mitt?! Hvor er mobilen min?! Macen?!?!" 


Halla. 

Alt i alt var det en bra kveld, helt til alkoholen tok over alt som var i meg. Jeg sitter igjen med et sinne blanda med dårlig samvittighet og triste tanker om hva som kunne skjedd av morsomme ting om jeg faktisk kom meg til parken. Jeg mangler også 400 kroner og en del verdighet. Huff og huff. Gleder meg til neste fest så jeg kan gjøre det godt igjen.


Hahahah, fin sju. 
Kick Off med Nixies

Jeg kidnappa Ellen igår og tok hun med til Trondheim på Kick Off trening med Nixies. Det var utrolig mange folk, så tror Nixies kommer til å få en fantastisk sesong i år. Treningen var delt på fire stasjoner, så alle fikk gått igjennom alt som er relevant i cheerleading. Jeg starta med hopp. Toe touch har jeg faktisk øvd litt på, så det gikk "greit". Etter toe touch prøvde vi herkie.......... 

Alle bare

Mens jeg bare  Så gikk vi videre til dans, så turn. Dans gikk helt ok, og turn kan aldri gå ok. Det går bare jævelig dårlig, for det er så kleint. Men øvelse gjør mester.. Har en lang vei å gå, da. Det blir jo kos. Til slutt var det stunting! Yeeeey! Det var godt å stunte igjen, selvom det bare var ordentlig basic som prep og sponge. Nå ser jeg frem til søndagen, da det er trening kun for senior. 


Se så brun og sjarmerende jeg er. Turne sju.

Etterpå dro hadde jeg og Ellen hele to timer i byen før toget gikk. Vi skrapa sammen hver eneste krone vi hadde for å kjøpe kjeder-seg-mat, dvs juice og godteri. Var en liten aha-opplevelse å drive med cheer igjen. Jeg ble minnet på at jeg må jobbe sykt hardt med alt som er av elementer i cheerleading, og jeg har ikke lenger like høye mål mot uttaket.. ehe. Men jeg er fornøyd så lenge jeg får drive med cheerleading! Man må jo bare begynne i det små, og det gjør meg ingenting. Også var det veldig koselig at du ble med, Ellen! Selvom det kanskje ble litt kjedelig for deg å se på meg trene i to timer, hoho.

Perfekt

Se den, se den, se den!! Så mange fine bilder og så fine toner. Herregud. Hvis du ikke setter deg ned med headset og trykker play, så går du glipp av noe. For real.
 Hadde jeg bare kunne laget filmer som det her, så kanskje jeg hadde likt film på mk bedre enn jeg gjør. Det her er virkelig perfekt. 

Musikk.. og sånt.

Jeg veit at fåtallet av dere faktisk gidder å trykke på "play" når dere er på blogger som legger ut youtube-videoer, og det er vel fåtallet av fåtallet som trykker "play" på denne ettersom den varer såpass lenge. Men seriøst, virkelig, jeg hadde aldri giddi å lagt den ut om den sugde og var super kjedelig. Dere kan jo også spole litt i den, for å sjekke om dere liker noen deler av låta. Det pleier jeg, og jeg ender som oftest opp med en ny favoritt. 


Den passer ekstra perfekt på en lang togtur eller på tredemølla. Just sayin. Er en sånn låt man glemmer tiden av. 

For øyeblikket sitter jeg i klasserommet og kjeder ræua av meg, som man som oftest gjør på media. Neida, den var slem mot medier og kommunikasjon-linja. MK er egentlig awesome, men denna uka her har vi hatt en teit film-en-musikk-video-til-en-stygg-og-umulig-sang-prosjekt. Og nå er den til redigering, noe som ikke er min oppgave. Derfor bare er jeg. Et fantastisk random bilde av vinduet i klasserommet vårt. Hehe, gøy å ha klasserom midt i bygget og ikke se ut på det gråe triste været.

Nam, nam og atter namHerregud, jeg elsker sko. De er så fine, og de kan jo gjøre et helt antrekk. Love it! 

Idag våknet jeg tre kvarter før vekkerklokka ringte pga. den overhypre kattungen min. Han starter dagen klokka kvart på seks med å løpe som en idiot rundt på rommet, leike med en pose og ødelegge mobilladeren. Trodde jeg skulle klikke og drepe både meg selv og katta. Det gikk heldigvis bra med begge to. 

Jeg er overraskende opplagt idag. Er noe med det å rekke å spise frokost, altså. Det er det lenge siden jeg har gjort. To knekkebrød og x antall glass med juice. Nomnomnom. Oh, nå ble jeg tørst.  

Stiv sju

Herrrrrrrrrrregud. Jeg startet skoleåret ved å forsove meg idag. Det var gøy. Så satt jeg åtte timer på skolen med feber, etterfulgt av en lang og tung sykkeltur til Øra. Trodde jeg skulle svette ihjel. Så vet dere det. Anyway; på Øra møtte jeg Sandra, og vi gikk rundt og så på ting og tang. 

Etter det dro jeg på Sprek og trente intervaller og litt styrke. Jeg trente mega hard(!!!!!!) styrke igår, tre timer i strekk faktisk - creds to me!, så idag klarer jeg nesten ikke bevege meg. Så treningsøkta idag var vond, mildt sagt. Klarte så vidt å sette meg ned på matta hvor jeg skulle ta sit-ups og noe annet rart. Jaja, tegn på at fettet på kroppen er i ferd med å formere seg til muskler. <- høres jævelig ekkelt ut. 


Og sånn, med like god kvalitet i virkeligheten, føler jeg meg nå. Sliten duckface, ja.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, så skal jeg legge meg og lese litt eller noe. Dødstrøtt og sliten! Bestemor Victoria.. ohei. 

Spontantur ut

O-hooo, for en helg det har vært! På lørdag hadde jeg og Ellen egentlig planer om å dra på telttur, noe vi har tenkt på hele sommeren. Værmeldinga viste dessverre at det skulle regne natt til søndag, og da fant vi ut at å dra på telttur ikke var så lurt likevel. Isteden tok vi en tacokveld hjemme hos meg. Nomnomnom! 

Mens vi spiste taco, begynte vi å tenke på om vi skulle dra en tur ut på "byen". Klokka begynte å bli mange, så i all hast sminket vi oss og sykla til Øra på null komma niks for å hente drikke og ta tog til Levanger. Der var det mye liv, og mange kjente som var ute. Hadde en utrolig morsom kveld! Sitter igjen med de særeste minner, som vi har ledd godt av etterpå. Huff....FÆST. Neida. Joda. Var en fin avslutning på sommerferien! Enda bedre når vi kom hjem, og jeg tømte kjøkkenet til Ellen for mat. Blir så sulten når jeg drikker. Og tørst. Jeg + morran etter = mega, super uttørka-tørst. Men aldri dårlig! Jippi.  

Søvn sa du? Neida

DETTA GÅR BARE IKKE!! Jeg får ikke sove. Har ikke sjangs! Jeg tenker hele tiden "Sov da, Victoria! Sov da!!", og da blir det som kjent enda verre å få sove. Jeg er også ganske besatt av tanken på at det snart er uttak, så jeg tenker hele tiden over hva jeg kan og ikke. Jeg er så nervøs, for jeg har ikke stunta ordentlig på nesten et helt år. Er det som å sykle, mon tro? 

Ellers er jeg også sånn passe nervøs for imorra. Jeg er kjempe, mega flau ovenfor lærerene mine. Jeg sa klart og tydelig ifra at jeg skulle flytte til Trondheim - så jeg leverte alle bøkene og fikk mange "lykke til videre!". Så skal jeg komme imorra og bare  "Halla!..."

Jeg skal ha kreds for å klare alt. Skrev nettopp kreds med c

^ Okei, det der er helt uredigert. Hvordan er det mulig? Kommer til å bli slakta på skolen så fraværende som jeg er for tiden. Kanskje det blir bra for meg å få litt ordentlig .. lærdom? i huet igjen.

Herregud, jeg gir opp. Tror jeg skal gå og slå hodet i veggen et par ganger så jeg sovner. Skal si god natt fra pus! Han elsker meg for den jeg er. 

IGÅR vettu

Hallo damer og herrer! 

Herregud, jeg la meg i tolvtiden igår og våkna klokka to... Kan umulig være normalt å måtte ha så mye søvn?

Igår dro jeg til Steinkjer hvor jeg møtte Sandra som hadde vært på FS møte, savner FS møter :(, og søstra hennes Silje. Før de kom hadde jeg gått rundt på senteret sånn sju ganger eller noe, så jeg hadde kjøpt alt jeg ville ha. Som ikke var stort.. Jeg blir alltid så kresen (gjerrig) når jeg først har penger. Vi endte opp på Mc'ern, etter et en liten runde til på senteret, hvor vi møtte mange folk fra Fylkesstyret i Nord-Trøndelag. Koselig! 

 
Dollyduck... og så brun har jeg blitt i sommer! +/- litt photoshopping da. Men likevel.

Det jeg kjøpte er så utrolig uinteressant at det er krevende å ikke begynne å grine. Jeg brukte tusen kroner på en dressjakke, shorte, to smykker, tighst og to strømpebukser. Det er bare jeg som får til det. Alle andre klarer å komme hjem med fjorten poser med klær, mens jeg kom hjem med fire.. Sukk. Og shorta passer ikke om jeg ikke begynner å slanke meg. Snakker vi press?

Can't wait!

Dagen idag starta jeg med en tur på stranda, hvor jeg lå og leste bok og slappet helt av. Dette er de siste dagene før skolen starter, så jeg må jo bare slaske mest mulig når jeg har mulighet til det. 

Etter strandturen dro jeg og trente. Øvde mye på hopp og tøying. Herregud, de som påstår cheerleading ikke er en sport burde bli bura inne. Var helt ødelagt når jeg endelig kom inn døra etter dagens egentrening hjemme. Det er bare noen få uker til uttaket, og hoppene mine ser ut som kramper. Hjelp! Må også komme over turnsperra mi så jeg får gjort den usle araberen jeg kan. Huff og huff. 

Etter jeg kom inn har jeg sitti å sett på cheervideoer fra ulike konkurranser. Jeg gleder meg sånn til å endelig begynne med cheerleading igjen!! 
 

Verdens beste sport.

Aaaerrrrhhgjt, livet as.

Det er sol og sånn passe varmt idag og. Og her sitter jeg, i stua, og hører på klokka som henger over hodet på meg. For hvert sekund, så har jeg mindre tid til å gå ut og finne på noe. Jeg sitter hele tiden og venter på at noe skal skje. I 16 og et halvt år har jeg sitti og venta på noe. Det er ganske utrolig hvor fort livet forsvinner når man sitter sånn. Likevel bare er jeg.

Photobucket
I
 natt/dag sov jeg fjorten timer. Jeg er helt utslitt etter en sommer med utrolig lite søvn. Nå har jeg akkurat en uke på å komme tilbake i en normal døgnrytme igjen. Det blir sikkert hardt, men det skal bli utrolig deilig å ha noe å ta meg til annet enn å høre på at en klokke tikker hele tiden. Trening, cheerleading, skole.. ah, jeg gleder meg.

Nei forresten, jeg gleder meg ikke til skolen. Jeg husker før så fikk jeg ikke sove natten før første skoledag etter sommerferien fordi jeg gleda meg sånn. I 4. klasse gråt jeg til og med siste skoledag før sommerferien, så læreren måtte ta meg med ut på gangen. Herregud, hvem var jeg? Og hvor gjorde jeg av den personen?

Å snakke om tiden er nesten like kjedelig som å snakke om været. I tillegg føler jeg meg som en filosof. 

Ohoi, sommer og sol

Idag har det endelig vært ordentlig fint vær med høy temperatur. Vi fikk besøk av mine kjære stesøsken, kusine, fetter og tante, så grilla vi. Utrolig deilig! 

Fikk en aha-opplevelse da jeg gikk opp på rommet og så tidenes bola edderkopp i taket. Ellers har dette vært en rolig og deilig dag. Woop.. woop.  

Halla jeg heter Peter. 
 Og Peter bare Neida. 


  
Nå ska jeg på Havfrua med Sandra. Hvem veit? Kanskje jeg klarer å komme meg uti for en gangs skyld jeg og. 

Fotografi


Åh, som jeg elsker foto. Man kan skape alt. Man kan sette følelser i en bås, leike med fantasien og tolkninger og man kan skape noe helt eget. Fotografi er jo ikke bare å ta opp et kamera og knipse et bilde. Det er så mye mer! Jeg kjenner mange som sier de har en interesse for foto, og som til tid og annen legger ut bilder både på facebook og bloggen sin. Som ofteste reagerer jeg ved å sitte og stirre mutt på de. Litt sånn "Jasså, hva er dette? Hva er det du prøver på?"  Man kan ikke bare ta opp et kamera, strø noen smykker utover et bord og ta bilde av det - for så å legge det ut og forvente all verden tilbakemeldinger. Eneste tilbakemeldingen jeg ville gitt er "Yawn". Ikke at jeg kan fortelle noen hva som er feil, men misforstå meg rett. Når man tar bilder, håper man jo at noen legger merke til de. Når jeg tar bilder er jeg veldig opptatt av å hente frem en følelse. Du liker gjerne ting du får et litt mer personlig forhold til. Blar du gjennom tumblr, weheartit og andre bildesider, er det ikke alle du trykker reblog, heart eller faktisk lagrer. De som faktisk får oppmerksomheten din er bilder du kjenner igjen deg selv i eller som setter igang en liten følelse i deg. Bildene jeg har lagt ved i det innlegget her er bilder jeg beundrer. Spesielt bildet av broen. De to andre kan se litt drøyt manipulerte ut med første eller siste øyekast, men de er jo også fotografi. Fotografi jeg beundrer sterkt. Jeg bruker veldig liten tid på å ta selve bildene, men sitter heller noen timer i Photoshop og leiker med farger, utsnitt og kontrast. 

Nå har jeg sånt lengselsfult forhold til foto, derav innlegget. Kameraladeren min er sporløst forsvunnet, og jeg har snudd hele huset på hodet i tilfelle jeg hadde klart å surra det bort. Men neida, ingen lader her i huset. Ikke har jeg penger til en ny lader for øyeblikket heller, så jeg holder snart på å gå på veggen. Jeg bruker kameraet mitt svært sjeldent, men når jeg ikke har tilgang til det, da skal det plutselig være på liv og død. Typisk.  


Alle bildene er hentet fra tumblr. Jeg veit det er en grusom kilde å gi, men folk på tumblr er veldig dårlig på å legge ved kilder. Uansett - all creds til fotografene!  

Fordi det er vanlig og sånn

Da var vi her igjen da, folkens. Der jeg har ordet, mens alle som hører på er fremmede og jeg ikke helt veit hva jeg skal si. Og jeg ender derfor opp med å prate masse tull, alle går og jeg står igjen aleine og lurer på hvorfor jeg ikke kan være like flink med ord som alle andre. 

Jeg kunne vel sikkert startet som alle andre bloggere og fortalt om dagen min etterfulgt av noen bilder. For å være helt ærlig så har denne dagen vært som alle andre dager; møkka kjedelig, og ikke interessant for verken dere eller meg.
Jeg sov til halv tre, spist ca. 400 ganger i dag, hoppet på trampolina, lest bok, drukket Pepsi Max og tatt fine bilder av meg selv.  Neida så.

Sånne faktaer og sånn.

1. Meningen bak min URL: ABSOLUTT INGENTING. 
2. Svakhet: Hm, så mangt. Følelser, søvn, mat.
3. Hvorfor jeg er glad i bestevennen(ne) min(e): Fordi de er super awesome. De er seg selv, er der for meg, de er morsomme å være sammen med og jeg føler jeg kan si alt til de.
4. Sist gang jeg gråt og hvorfor: Lørdag. Fordi jeg var full, og da griner jeg av alt.
5. Piercinger jeg har: Navelen.
6. Favoritt band: Kings Of Leon og Linkin Park.
7. Største turn off(s): Folk som er lavere enn meg. 
8. Topp 5 ting som forandret livet mitt til det det er idag: 
   1) Så Bring It On.  
   2) Flytta til Verdal. 
   3) Logga på msn rundt juletider i 8. klasse. 
   4) Starta Legends. 
   5) Ble bestevenn med Ellen. 
9. Tattoos jeg vil ha: Jeg veit ikke helt. Før var jeg bombesikker på at jeg ville ha en stjerne ved håndleddet, men nå er jeg ikke så sikker lenger.
10. Største turn on(s): Parfyme. Herregud, ingenting er som en ordentlig deilig manneparfyme! 
11. Hvor gammel er du?: 16. 
12. Ideer om en perfekt date: Der praten går lett og det ikke blir altfor awkward. 
13. Mål i livet: Jeg vil oppnå suksess innen hva enn jeg velger å utdanne meg som. ++++
14. Piercinger jeg vil ha: Jeg vil ha i tunga, tror jeg. 
15. Relationship status(glemte hva det het på norsk): Singel.
16. Favoritt film: Titanic.
17. En fakta om mitt liv: Jeg har mange søsken som jeg ikke kjenner.
18. Fobi: Jeg er livredd for vann. Spesielt vann der du ikke ser bunnen, eller der du ser rør(!!!!), stokker, kvister, ledninger og sånt dritt. Får dilla. 
19. Noe du vil spørre noen: Hvorfor?  Fant denne greia på tumblr. Tumblr is tha shit. Nå har forresten surrehuet, aka meg, lagt inn url'n til tumblrn min i innlegget under også. Sånn en uke etter jeg posta innlegget. Ikke verst. Check it out! info

I do stuff sometimes.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
hits