Follow mæ på tumblr

Jeg blir bare dårligere og dårligere med ord, så isteden for å kommunisere med lange setninger og meningsløse avsnitt, benytter jeg meg heller av tumblrs sine fine bilder, gifs og quotes til å kommunisere. Så er det noen som på død og liv vil vite hvordan det går, hva som skjer osv; follow meg gjerne der :)

 

Tumblr har også et vanvittig utvalg av fine og spesielle bilder, som dere ser over fra min tumblr side. Love it! 
Anbefaler alle sammen å skaffe seg tumblr. Spesielt de av dere som sitter timesvis på weheartit hver dag. På tumblr får du bedre bildekvalitet, større bilder og muligheten til å dele de med de som follower deg. Winwin.  


Link finner du HER.

Off I go

Nå tar jeg turen til Sandra. Sprek som jeg er skal jeg sykle alle de lange bakkene! Men først må jeg innom butikken og kjøpe masse kalorier, for det er oblikatorisk når vi skal være sammen. 

 Til døde

Ikveld ble jeg forfulgt av han herrundt om i huset. Jeg er så husredd og flink til å fantasere, at om ikke jeg blir lagt inn på et sinnsykehus i løpet av min levetid pga. innbildning(det jeg sier til meg selv) eller redsel, så har jeg flaks. Shit, det blidet var ekkelt. 

En av mine absolutt største frykter er hus. Jeg har ingen problemer med å gå ute på veien eller noe om natta(jo, litt), men inn i mørke hus? Nei. Neineinei. Spesielt ikke tomme. Er de tomme, og er det midt på natta, beveger jeg meg ikke rundt vinduene engang. 

Jeg kunne egentlig holdt det innlegget her gående, men det bildet tar knekken på meg. 

Miserabelt menneske

Akkurat nå har jeg det helt elendig, og det er tid for å klage litt igjen. Før klagde jeg på at jeg hadde fått leilighet, så mista jeg den fordi depositumet og faren min ikke samarbeidet så godt som de gjorde i begynnelsen av en eller annen merkelig grunn, så klagde jeg over at jeg egentlig skulle flytte.. eller ikke.. eller flytte.. osv. Men nå, siden jeg i siste liten ikke fikk hybel, har jeg måtte takke ja til Nord-Trøndelag, altså Levanger VGS. Takket være at fristene er forskjellige i fylkene. Urettferdig. 

Så nå ligger jeg her, halvveis slaktet, i senga. Jeg må trekke vervet mitt i EOST, grine litt, komme krypende til lederen i EONT, grine enda mer og spare en liten del av formuen min til å pendle til Trondheim flere ganger i uka.Det som skulle bli et år med masse moro og nye erfaringer ble til masse møkk og en liten erfaring; å få hybel i Trondheim når man ikke studerer på NTNU eller en annen skole jeg ikke husker navnet på, er DRIT VANSKELIG. BEGYNN Å LEIT ALLEREDE VED SKOLESTART ÅRET FØR.

Uuhhh. Ååååh. Hælvette altså. 


Bah.
Det er ganske åpenbart at jeg har et problem.

Jeg har brukt over en halv time på et avsnitt, hvor jeg brukte punktum tre ganger og komma altfor mange ganger. Jeg blir sliten av meg selv. Ohhhh. Sorgens time har kommet, den timen jeg må innse at jeg skal ikke på noen fest ikveld - nei, jeg skal heller ligge inne og lese bok, spille minecraft, skype med noen som ikke er ute og lever livet og spise meg feit. Det er så urettferdig. 

Jada... Neida så.. Hva var poenget mitt igjen? Jo, jeg kjeder meg.

Traumatized

Vil dere vite hva verdens desidert ekleste, styggeste og jævligste film heter? A Serbian Film. Den er laget i Øst-Europa og jeg lover deg, den kommer til å gi deg en følelse du ikke visste du hadde engang. Jeg sitter her og er litt .. "hva i hælvette så jeg på? Hvorfor prikker det i fingeren min? Er kroppen min fortsatt hel? Hvorfor har jeg vondt?" Filmen er syk. SYK. Og dette kommer fra ei som kan se alle Saw filmene uten å blunke. 

Det verste er at den er ikke dårlig laget. Den er ganske bra laget, faktisk, og har et plot som fungerer veldig bra. Men det er det som skjer i filmen som er s.y.k.t. Så jeg veit ikke om jeg vil anbefale den eller ikke.. Filmen er ulovlig i Norge, og store deler av verden i tillegg. Men for all del, vil du sitte igjen med en følelse av at hele kroppen gjør vondt, du vil spy og alt er bare .. rart; be my guest. 

 

Også bare en random fjortiss-latter-sau helt til slutt. Sånn for å lette stemninga for min egen del. TJO OG HEI. 

Levanger eller Trondheim?

Hælvette. Jeg har kommet inn på begge skolene jeg søkte på, og nå sitter jeg her.. Hva i all verden skal jeg gjøre? 

Negative ting ved å bo i Trondheim:
- Jeg kjenner ingen i den nye klassen
- Jeg må bo aleine, og det er jeg veldig dårlig på
- Jeg må bli mer selvstendig(ikke nødvendigvis en negativ ting, men det er litt skummelt)

Negative ting ved å bo i Verdal:
- Jeg må bruke ganske mange penger på å dra frem og tilbake til Trondheim flere ganger i uka
- Jeg må trekke vervet mitt i EO Sør-Trøndelag
- Jeg går kanskje glipp av noen awesome mennesker

Okei, de negative tingene ved å bo i Verdal veier mest på papiert, men i hodet mitt så er det omvent. Det er jo helt sikkert bare nerver. Men kan jeg ta en sånn sjanse? Egentlig skulle jeg bodd i USA detta året, og da kunne jeg jo ikke bare tatt et tog hjem om ting hadde gått galt. Men.. men, men, men!Sukk. 

Sprekt

Kom nettopp hjem fra en tur til Sprek. Trente til jeg nesten spydde idag. Men ææh, det er så godt! Trente mye mage og armer idag + spensthopp og generell "hopp-trening" + tøying. Jeg tøyde til jeg nesten gråt. Jeg er også vant til å gjøre posisjoner som heel og scorp med høyrefoten, men det er mest normalt å bruke venstre som f.eks Nixies gjør. Og for å tilpasse meg det laget, har jeg begynt å trene opp venstre. Jeg skulle dra en scorp på venstre og endte opp med å nesten brekke i to. Jeg får ikke engang tak med hånda. Skjønner ikke hva som er galt, for jeg klarer det jo helt fint på andre beinet. Argh. 


Random bilde. 

Jeg har forresten skaffa med tumblr! Jeg skjønner egentlig ingenting, men det er likevel ganske morsomt! Jeg er mye mer aktiv der enn jeg er her. Lettere å blogge på tumblr enn blogg.no synes jeg, ettersom jeg er så dårlig til å faktisk fortelle om alt jeg gjør, alt jeg kjøper, alt jeg spiser, alle jeg snakker med osv. Der kan man være ganske random, samtidig som man deler bilder, quotes, filmer og alt sånt. Så følg meg på tumblr HER. 

Er også veldig aktiv på twitter. Finner meg på @vichellerud :) 

Broken in two

I forrige innlegg sa jeg at jeg endelig hadde fått leilighet, og at jeg var så heldig å få dele med to awesome gutter i fylkesstyert. <- eller, sa jeg det? Det skal skulle jeg hvertfall. Men nå er saken helt snudd på hodet. Jeg ble tatt på senga med at kontrakten var fra 1. juli, dvs. 4500 eller 5000 kr denne mnd + depositum på 10 000. Det ble plutselig noen kroner for mye, og med lite støtte fra deler av familien jeg trodde jeg kunne regne med, veit jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre. Eller hva jeg kan gjøre. 

Skal jeg ta opp studielån? Får jeg isåfall jobb så jeg kan betale det tilbake? Får jeg råd til cheerleading? Kommer jeg i det heletatt inn på Nixies? Hva er vitsen med å flytte til Trondheim igjen? Jeg kan jo bare finne meg en egen, billig hybel? Takler jeg å bo aleine uten noen jeg kjenner rundt meg? Kan jeg bo hjemme? Kanskje jeg kan pendle til treninger? Har EO Nord-Trøndelag flere fs plasser? Må jeg trekke meg fra EO? Kommer alt til å gå bra?
 Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre lenger. 

Det er offisielt

Jeg har endelig skaffa leilighet med mine to andre fylkesstyre-buddiser midt i Trondeim by. Idet jeg skreiv det på facebook var det litt stas, fordi jeg gleder meg egentlig enormt. Men jeg er så glad i mamma! Haha, det høres så dumt ut, men jeg er det. Hun er der når jeg kommer hjem fra skolen, når jeg har kranglet med venninnene mine eller når jeg er midt i andre typiske jenteproblemer og ikke veit andre veier ut enn å sette meg i stua og gråte til jeg ikke har flere tårer igjen. Hun er liksom sikkerheten min for at alt skal gå bra. 

Nå, når jeg flytter ut, veit jeg ikke om jeg kommer tilbake. Det er så rart. Alt har gått så fort. info

I do stuff sometimes.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
hits