Be better, be the Best

Etter kravene til uttaket kom ut, har jeg fått flere mål jeg må oppnå. Cheerleading har vært min største kjærlighet og en stor del av livet mitt siden 6. klasse. Og nå, når jeg faktisk kan bli en utøver på et meget bra lag, skal jeg gi alt for å få det til. Jeg skal trene hardere, spise sunnere og løpe fortere. Jeg skal klare det! Jeg må klare det.



Jeg var på Sprek i to og en halv time idag, med full fokus på styrke. Når jeg gikk ut av lokalet var jeg 1% levende. Beina var gelé og jeg var ordentlig svimmel og kvalm. Men det føltes godt å ha fullført min første dag av to måneders intens trening. Jeg er dedikert. Detta skal jeg klare! 

Alt jeg kan

Der serru, nå er jeg endelig tilbake fra en treukers Oslo-tur. - en uke i Mysen på EO-dagene. Har hatt det helt fantastisk! Og jeg lover å oppdatere dere om EO-dagene. Men først må jeg ta noe som er litt mer i presens.

I det siste har mellomnavnet mitt vært "bekymret". Jeg har hatt tusen ting som går igjen i hodet mitt. Idag forsvant en av de bekymringene (jippi!!), men det kom plutselig en event på facebook som ga meg en igjen. Uttaket til Nixies Senior Elite. Kravene står lista opp i en lang liste. Og setningen "Minstekrav: Over-level hopp" går igjen og igjen i hodet mitt. Er det noe jeg ikke kan, er det hopp. 


Stunt-kravene tror jeg at jeg skal mestre. Etter et år uten å drive noe særlig med cheer i det heletatt, så virker kravene ordentlig skumle. Men jeg har jo gjort alt før, så jeg skal nok få det til ettersom vi heldigvis får et par treninger for å prøve ut det meste før det endelige uttaket kommer. 



Veit om ei som kommer til å tilbringe de neste to månedene på treningssenteret. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme inn! Hvis ikke jeg kommer inn, hva skal jeg da gjøre med livet mitt? 

Trøtt, trøttere, trøttest

De siste to ukene har jeg vært hos Sissel, kusina mi, som bor i Lier. Som er mellom Oslo og Drammen, i tilfelle du er trønder. Og siden det er sommerferie, siden jeg er her og siden jeg ikke har tid til å sove, har jeg vært våken på tider av døgnet man absolutt ikke skal være våken, og sovet maks tre-fire timer hver dag. Nå, etter to uker, begynner jeg å bli sånn passe sliten. But guess what... Imorra tiiiidlig drar jeg innover til byen for å dra på landsstyremøte, for deretter å dra til Mysen på EO-dagene. Wooop!

Jeg gleder meg sykt! Problemet er bare at jeg allerede er en zombie pga. min mangel på søvn. Og EO er vel kanskje mest kjent for sine søvnløse netter, tidlige frokoster og masete morgenfugler. Vel, mest kjent for det for meg hvertfall, som alltid er våken om natta. 



Tenkte jeg skulle legge ved et bilde av meg som sov, men å ta et bilde av at jeg sover er jo litt vanskelig når jeg gjør det selv. MEN jeg tok bilde av Sissel som sov her om dagen, da. Jeg brukte hodet hennes som armlene. Når jeg tok bildet tenkte jeg "dette må jeg legge ut på bloggen og blogge om!". Det skjedde såklart på feil tid av døgnet, så jeg tenkte ikke helt rett. For når jeg nå sitter her med bildet på bloggen, ser jeg ikke helt poenget. 

Og jeg har nå skrevet så mye om et bilde.. Som egentlig ikke var noe vits i å poste. Gud, jeg er virkelig trøtt. 

Inspo Outfit - If I was a rich girl





Seriøst, det skjørtet og de skoene der MÅ jeg skaffe meg en gang lommeboka blir venner med meg igjen. 

Finally sun

Dagen idag er mye bedre enn igår. Veit ikke om det er noe med været, det at jeg ble vekket klokka ÅTTE eller at jeg drakk Pepsi til frokost, men ting er ihvertfall mye bedre enn igår. Hadde en liten mental breakdown. Det er lov. Selvom man ikke heter Gunnar, bor på gata i Afrika og sulter ihjel - så er det faktisk lov til å klage på livet sitt. ;) 



Tenkte jeg for en gang skyld skulle ta outfit bilde, men isteden fant jeg en fremmed mann på rommet til Sissel. 



NÅ MÅ JEG LØPE TIL BILEN FOR Å DRA TIL BYEN FOR Å BRUKE MAMMA SINE PENGER. Hehehehehe. Challabais! Stress. 

 

Hva faen er vitsen?

Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Grunnen til at ting plutselig ble så stille er fordi det regner, fordi jeg er konstant trøtt, favorittbuksa mi passer ikke, baggybuksene mine er stramme, når jeg ler ligner jeg et monster, håret mitt er slitt, jeg har ettervekst, jeg veit ikke hvor jeg skal bo til høsten, jeg har ikke en jobb, jeg har ikke penger til å bo i Trondheim, jeg veit ikke hvor jeg kommer inn på skole, jeg må levere Macen min om jeg skal til Trondheim, jeg er feit, jeg er stygg, jeg er lei meg, jeg har kranlga med mamma, pappa ga meg ikke klem når jeg først traff han, han sa bare hei og hadet.. 

Jeg veit egentlig ikke hva jeg driver med. Hvorfor lever jeg? Hva er vitsen med alt når det er så lite som er bra bak alt det som er dårlig? 




Det verste er vel at jeg er nødt til å skrive det her for å bli hørt. Eller for å i det heletatt si det høyt ut. Det er ingen som er der når ting går galt. De går bare forbi, later som om de ikke ser meg eller de blanke øynene. Tittelen venn eller familie betyr ingenting lenger, for man bryr seg ikke uansett. 

Aldri har jeg noengang angret så mye på at jeg trakk søknaden min til et år på scratch. Hadde jeg bare kunne gjort det om, hadde ting kanskje fått en ny sjanse. 
 

Overskrift.

Våknet klokka halv tre idag, etter en ganske sen kveld igår. Og det første jeg tenker er "shit, nå har jeg snudd døgnet mitt til skolen på mandag", men hey - jeg har jo ferie. Er så uvant, selvom jeg har hatt det i en uke allerede. 

Jeg er veldig usikker på hva som faktisk skjer ikveld. Uansett så startet vi å varme opp litt, sånn i tilfelle. Bedre føre var. Og selvfølgelig står P3 Christine på. Jeg kan ikke slutte med den radio-propogandaen min. Dere skal begynne å høre på hun snart. 



Må forrsten vise dere min første fiskebensflette ever! Tok meg en halv evighet å lage den.
 



Like a damn boss. 

Vi snakkes!

Cruise pus

Idag har jeg virkelig gjort masse. Eller, det føles hvertfall sånn. 

Shaun kom og henta meg, mamma og Sissel i to-tre tiden. Han satt igjen mamma i byen, før vi kjørte videre til Mjøndalen og rundt der for å gjøre diverse saker. Deretter kjørte vi oppover til Modum Bad for å besøke Stine, som er kusina mi. Vi gikk noen småturer rundt omkring. Fant en foss, kinda, med en gørr-ekkel hengebro. Jeg husker jeg og ei annen kusine sykla over der når jeg var yngre. Sprek ungdom! Og barn!
 


Sissel og Stine.



Fotografen sin.




Det var driiit langt ned!


Når vi var ferdige der dro vi oppover til Drammen igjen, og der har vi kjørt litt frem og tilbake de siste tre timene. Satte min egen personlige rekord i å bli sjekka opp óg. Stod uten for en pub, så er det jo en haug med folk utenfor og i byen generelt. Jeg stod der i kanskje 1 minutt, og på den tiden var det fire stykker som kom bort. En av fire var fine, og to av fire var under hundre år. Neida. Joda.

Nå sitter jeg og Sissel hjemme hos hun og venter på booty-call. Neida. Men vi venter på en telefon, da. 

Fakta om Victoria - Fra Ellen

Helleu! 

Ellen Johnsen her. Skal skrive noen fakta dere ikke visste om victoria, så gled dere! Dette blir bra. Nå er hun i Oslo, og har absolutt ingen mulighet til å filleriste meg om jeg skriver noe galt... eller legger ut noen gale bilder. Hehe!

✌  Hun har en katt ved navn Max som er homo. 

  Hun mener selv at hun er over 165. Men både jeg og alle andre vet at det ikke stemmer.. 

 Hun er mye sterkere enn det hun ser ut som! 

Hun er utrolig jordnær, og bryr seg om hva andre føler 

✌ Hun er en festglad jente fra Østlandet! Fester som en østlending. Absolutt ingen hemninger når det kommer til drikking. Får hun en flaske HB så er den borte på 1.2.3! .. Det er vel forsåvidt hun også.



✌ Hun er veldig glad i brownies! Tror ikke det er så mange ganger vi har vært sammen uten å baka det. Yummm

✌ Hun er UTROLG sta når hun har bestemt seg for noe.

✌ Å diskutere med henne er umulig. Om du så har rett, så finner hun alltids på noe som får hennes mening til å bli rett alikevel. Haha, skjønner ikke hvordan hun klarer det. Så om du noen gang har tenkt på å diskutere noe som helst med henne; drop it. Du blir burna uansett. 

✌ 
Hun er en utrolig flink fotograf! Flink til å rediere å sminke opp modeller til fotografering.

✌ Hun er rampete. Finner alltid på noe farsk. 

✌ Hun har utrooolig fine øyne. Sykt blåe og store. 

✌ Hun er utrolig smart. 

✌ Hun elsker OTH. Aaaaner ikke hvor mange ganger hun har sett de seriene. 

✌ Hun er livredd for rør og stokker under vann. Og da snakker vi om panikkanfall ol. Jeg måtte nermest bære henne over fra en øy og på land engang. 

✌ Hun bor på landet, så må ofte ty til sykkelen sin. Sprekt! 

✌ Hun har verdens søteste latter som smitter raskt over. Når hun fniser er det som å høre på et marsvin!

✌ Hun tar seg godt ut på bilder;


✌ Hun er veldig flink til å tegne øyne, hun burde virkelig legge ut noen bilder.

✌ Hun har en sær humor, og ler av absolutt alt. 

✌ Hun elsker alle SAW filmene. Skjønner ikke den. De er jo helt grusomme alle filmene

✌ Hun tok hull i sin egen navle i åttende/niende klasse. Husker det sykt godt der hun lå på sofaen med en ispose på magen. Syke menneske.

✌ Hun er veldig utadvent og sosial. 

✌ Hun er veldig impulsiv. 

✌ Hun har virkelig bein i nesa. 

✌ Hun er en utrolig god venn som jeg setter stor pris på å ha  Er det noe, så nøler ikke jenta med å kaste seg på sykkelen å kommer med en gang!
 


<33333


Takk for meg! Håper dere ble litt klokere! :) 

Inspo Outfit.

Tenkte å begynne med noe nytt. Jeg gidder rett og slett ikke å ta bilde av meg selv hver dag for å vise deg hva jeg har på meg, for jeg blir så deprimert av å se på bilder av meg selv. Jeg er nemlig svært lite fotogen, og ser som regel ut som et monster på 99 av 100 bilder av meg. Er ikke så keen på å legge ut sånne bilder.

Derfor kan jeg heller legge ut inspirasjons outfit. Altså, noe jeg kunne tenkt meg å gått med om jeg hadde hatt klærne. Da kan du late som om jeg går med det, da. Mens jeg egentlig subber rundt i en svær genser, tights og håret til alle kanter. Hehehe..
 


For a start. 

Herlighet, jeg dør etter genseren og skoene! Og jeg er faktisk ikke noe glad i hettegensrere eller converse heller. Må likevel ha dem. 

Party under brua

Som nevnt på forige innlegg så var vi jentene på bursdagsfeiring hos Sandra på søndagen. På slutten av den bursdagen planla jeg, Sandra og Ellen at vi skulle drikke senere på kvelden. Så jeg dro hjem, så kom Sandra og Ellen til meg. Vi ordnet oss, kledde på oss litt varme klær, tok med flasker med forskjellige saker i og gikk opp til en liten bru som går over en bekk litt ovenfor der jeg bor. Der satt vi i en time og drakk, leika en litt klein leik som vi fant på selv og hørte musikk. Høres kanskje sykt døll ut, men det var faktisk kjempe morsomt og koselig. 

 


Jeg må seriøst slutte å like 3D. 

Bursdagen til Sandra

Hello sexuals! 

På søndag var jeg og noen andre snupper på bursdagsfeiring hos Sandra. Vi spiste taco og snakka en del, før vi gikk ut og leika en av de kleine leikene jeg og Sandra har lært på EO arrangement. Du skal si en klein fakta om deg selv, og har de andre gjort det skal de komme og sette seg på fanget ditt. Det er om å gjøre å ikke ha noen på fanget. 

 







Hadde det kjempe koselig med en gjeng fine jenter!

Min store skrekk i livet

Det er så mye jeg er redd skal skje eller ikke skje i løpet av livet. Det tror jeg alle er. Alle ser vel for seg en måte de vil at livet skal gå. Med ting du ønsker skal skje og ikke skje. Her er en liste over ting jeg ikke vil at skal skje i løpet av livet: 

- Jeg vil ikke være ensom. Jeg er virkelig livredd for å sitte der som 35 åring uten verken samboer/ektemann eller bestevenninner.

- Jeg er redd for at foreldrene mine dør tidlig. Jeg kan ikke forestille meg en verden hvor mamma ikke tar telefonen når jeg trenger noen å snakke med. 

- Jeg er redd for å ikke oppleve alt jeg vil. Jeg har en drøm om å bo i USA. Det ga jeg opp en gang. Men jeg håper jeg får en mulighet senere.

- Jeg er redd for at jeg er gift eller samboer med noen, også er personen utro mot meg. Altså, jeg vil jo ikke bli bedratt uansett om vi ikke er samborere eller gift, men når man er det så er det litt mer å rydde opp i. Det er ikke bare å klaske noen på kinnet og gå videre. Selvom det er det man vil.

- Jeg er redd jeg kommer til å slite økonomisk.

- Jeg er redd jeg kommer til å ikke gjøre litt "crazye" ting fordi jeg er redd for konsekvensene eller "dagen imorgen". Da snakker jeg ikke om å drepe noen, altså. 

- Jeg vil ikke jobbe med noe jeg ikke trives med. Derfor er det litt frustrerende at jeg ennå ikke veit hva jeg vil bli.

- Jeg er redd jeg får en mann som drikker mye og er voldelig. En som kontrollerer meg. 
 


- Men mest av alt er jeg redd for A4-livet.  

Send meg amfetamin'a, jeg er fra Mjøndarn!



Jeg tar en mill i benken og vil banke deeeeg!



I den siste PTF perioden hadde jeg som jeg har skrevet tusen ganger; radio. Og jeg skulle lage noe alá Christine på P3 sitt program. Da måtte jeg jo høre litt mer på hun, og siden hun ikke legger ut sendingene sine etter hun har sendt, har jeg sitti og hørt på denna minimixen tll Broiler om og om igjen siden Christine prater litt - og fordi Dj Broiler er genial. Hør, le og kos deg. 

Dårlig dag x1000



Jeg går litt rundt meg selv idag. Jeg har trent, sola meg, vært ca. to minutter oppi Vuku fordi jeg og mamma trodde "Vuku-dagene" var noe av det samme som Drammens dagene og sånn. Men så feil kan man ta. Det som møtte oss der var gamle folk, et par sauer og griser og en haaaug med boder som solgte treverk, sokker og stein som var malt på. Heh. 

Idag er det faktisk sol og noe som kan minne om varmegrader. Men selvfølgelig er det stygge skyer og kald vind over alt. Såklart. Jeg er så jævelig lei det stygge været som er oppi her at jeg har ikke ord. 
Vi hadde planer om å dra til Oslo på tirsdag og, noe jeg har gleda meg vanvittig til. Jeg savner venner og familie jeg har der nede så sykt mye. Men de planene ble fort borte.

Jeg har med andre ord en utrolig dårlig dag. Veit ikke om jeg vil knuse noe eller legge meg ned og grine. Hater den følelsen der. Håper dere har en litt bedre dag enn meg. 

Bakverk fra helvete

Veit det er mye rart fra helvete på bloggen for tiden, men la oss bare innse at det er få ting jeg klarer å gjøre riktig.

Når jeg og Ellen er sammen, så baker vi. Og vi har hatt våre perioder med forskjellige bakverk. Vi har hatt brownies-fasen, bolle-fasen, mat-fasen og nå har vi vært inne i en muffins-fase. Og som den fantastiske fotografen jeg er, så har jeg selvfølgelig tatt bilder. Som jeg aldri har giddi å lagt ut. Hehehe.. Men nå gjør jeg da altså det! 





Altså, det gule dere ser er ikke galle eller snørr, eller noe annet ekkelt, det var mitt forsøk på å lage sånn glasur som det er på gulrotkaker. Jeg synes sånn glasuer er så godt, og tenkte at det er sikkert kjempe godt på browniemuffins. Det var jo godt, men det ble ikke sånn glasur som jeg tenkte det skulle bli. 




Perfekte!


Litt mindre perfekte.. Katastrofalt stygge. Men de var gode. Det lille man fikk slurpa i seg. 



Veit ikke hvem av oss som var skumlest ut på det bildet her; Ellen som tok bilde av seg selv i webcamen eller jeg som ser veldig sulten og skummel ut i bakgrunn. Modeller sju. 

 

Nå har jeg faktisk skrevet et helt innlegg om muffins og baking. Det er i sånne tider at noen burde komme og ta meg med ut på noe sosialt. Har grilla idag da. Og planta blomster med mamma. Hadet.

 

Radio fra helvete

Faen, faen, faen, faen. Nå klarte jeg å slå mikrofonen inn i headsettet. Mens den stod på. 

Her sitter jeg og sender radio. Sola skinner på vinduene som er rett foran meg, og gjør hele studio glovarm! Er som å sitte på stranda. Bare at jeg ikke blir brun. Eller rød.
Og jeg har fortsatt ikke gjort ferdig sending nr. 1 engang. Jeg har ikke klar kjøreplan eller stikkord til sending nr. 2 heller. Tror jeg kommer til å tilbringe dagen i studio.. Det er jo flott, når det endelig er noe som kan kalles fint vær i Trøndelag.





Ja, det er noe med meg og 3D bllder for tiden. 

Nå holdt jeg på å kvele meg selv når jeg snakka. Lange pauser, så raske setninger, hosteanfall og stamming høres ikke så bra ut på radio. Jeg klarte å kjøre alle tingene i én setning. Bra Victoria, veldig bra. 
Jeg hadde tenkt å legge ut sendingene mine her, men nå som jeg har gjort alt som er galt i dem, er jeg ikke så sikker lenger. Hvorfor kan ikke jeg være like flink som Christine på P3?

Morgenstund har pepper i munn

Jeg har idag klart å forsove meg for andre gang på to dager. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg får det til. Og nå har jeg ødelagt litt for meg selv, for jeg hadde planlagt å lage kjøreplan og manus til andre radiosendning de fire første timene idag. Men da må jeg gjøre det i de fire siste. Og det vil si at jeg må spille inn den siste radiosendingen når alle har dratt hjem... Det blir så skummelt! Jeg synes det er ekkelt å gjøre det mens jeg er på skolen liksom, men nå blir det jo enda verre. 

Den mikrofonen vi har i studio er så skjør på lyder, at den tar opp ALT. Jeg satt en gang med mikrofon på og uten musikk på, med headsettet på ørene. Og jeg kunne høre om det var noen som gikk ute i gangen, i dørene eller snakka. Tenk om jeg hører noe sånt når jeg er aleine? Og jeg er jo veldig fokusert på det jeg driver med, og jeg sitter med ryggen til døra og resten av rommet. ....! Får grøssninger allerede, jeg.



Går vel bra. Om jeg ikke ser The Grudge eller hun dama jeg har laget inni hodet mitt. Hun er skummel. Enda verre enn The Grudge. Også er hun der, sånn plutselig. Nei, jeg er ikke gal. 

Grunnen til overskriften er forresten at jeg lagde meg eggerøre til frokost, og pepra den ihjel. Jeg syntes det var godt før, men nå holdt jeg på å dø. Æsj. Hele frokosten min ble ødelagt. 

This is my friends






Tok kameraket og macrolinsa fatt og gikk ut og jakta på edderkopper istad. Jeg haaaater edderkopper, og klør med en gang jeg ser dem. Så gjett hvem som gikk rundt i hagen som en idiot og klødde, med øyet igjennom kameraet, på jakt etter edderkopper? Joda. Men fant jeg noen? Nei. Eller jo, jeg fant de over + noen til som ikke tok seg like bra ut på bilder. Men vi har noen svære, svarte og feite jævler som går rundt i beddene, som tydeligvis har dratt på ferie. For de var ikke der idag. Å si at jeg ble skuffa over å ikke finne feite edderkopper høres så feil ut.. 

Når jeg var på edderkopp-jakt i hagen, fulgte min trofaste katt; Max etter. Jeg hadde som sagt macrolinse, så jeg måtte sitte på andre siden av hagen å ta bilder. Likevel fikk jeg kutta av ørene hans. Åh, irritasjonsmoment for en mediaelev. 





Ja, jeg veit at bildene suger. Etter et år på media har jeg endelig innsett at jeg duger til én ting, og det er journalistikk. Æsj, for et bortkasta år. Neida. Jeg fikk jo mac. 

Randome fakta om meg

- Jeg klarer ikke å snyte meg. Jeg prøvde selvsagt da jeg var lita, men da holdt jeg på å kvele meg selv.

- Jeg klarer ikke å plystre.

- Jeg har drevet med alle mulige slags tenkelige sporter og fritidsaktiviteter. Nesten.  
 

- Den skumleste filmen jeg veit om er The Grudge. Jeg tør ikke være på samme rom som coveret til filmen engang. Det er ille.

- Jeg har tatt hull i navelen selv 5 ganger. 

- Jeg elsker å hoppe på trampolina. Seriøst, det er noe jeg gjør flere ganger daglig.

- Jeg hadde piercing i nesa i 4. klasse. 
 

- Jeg er en ordentlig pessimist. 

- Jeg er veldig sjenert.

- Jeg takket nei til et år som utveksling pga. kjæresten jeg hadde da. Vi gjorde det slutt et par uker etter.

- Når jeg var lita, var yndligs "leikene" mine binderser. Jeg lagde lange "tog" med binderser. Var helt besatt. 
 
-  Jeg har lenge prøvd å overbevise meg selv om at jeg har en fin sangstemme. Jeg spilte inn sanger både på pc og mobil for å høre om jeg faktisk sang så fint som jeg trodde. Jeg gjorde jo selvfølgelig ikke det, og endte opp med å slette klippet fortere enn fy. 



Spesielt. Godt dere ikke får høre alt om meg, for det finnes mer spesielle saker. 
 

Delete that

Isteden for å rulle ræua mi mot Sprek, begynte det å regne. Som vanlig. Verdal er offisielt det nye Bergen. Anyfag: så isteden for å ta med fettet ut på luftetur, lagde jeg meg smoothie og så One Tree Hill. Prøver for harde livet å være sunn. 


Det bildet her henta jeg faktisk fra den gamle bloggen min. Det er det som er så snedig ved å ha blogga lenge. Jeg kan bare google f.eks "smoothie victoria hellerud" på google, så får jeg opp sånne ting som detta. Haha! Latskapen lenge leve. 


Var hos øyelegen istad forresten. Noe så kleint. Plutselig slår han av lyset i rommet og tar opp en liten lommelykt. Så kommer han helt oppi trynet mitt, så jeg kan kjenne nesa hans dulte borti kinnet mitt mens han lyser meg i øyet og ser meg dypt inn i begge øynene. Så utilpass har jeg ikke vært på lenge. Og når nesa hans var så nærme, tenk hvor nære leppene hans var. Æææh, åh grøss. 

 

Ikke lenge igjen


Herlig film som gir et lite kick. Eller.. hvem prøver jeg å lure? Jeg får kick av alle slags videoer som inneholder cheerleading. 

Nå er det ikke lenge igjen til uttaket på Nixies, og starten min på en litt fastere cheerkarriere enn det jeg har hatt til nå. Det er et halvt år siden jeg gikk av som utøver. Siden den gang har jeg ikke løftet en eneste person. Æææh, blir rart å plutselig begynne å stunte igjen. Jeg veit liksom ikke om jeg duger lenger.

Så nå skal jeg sykle bort til Sprek og trene, i all hovedsak styrke. Elsker å trene stryke!  

VømmØL

Det var som sagt Vømmøl igår. Jeg tenkte jeg skulle rekke et innlegg til igår før jeg dro, men jeg er så flink til å utsette ting at jeg fikk det litt travelt. Jeg kom en time for sent til vorset til Beate. Det gjorde forsåvidt ingenting, for drøye halvannen time etterpå blacka jeg ut. Tre timer etterpå der igjen, våkner jeg opp på gresset på hydron på Verdal, som er langt unna Beate - spesielt når man er full og egentlig ikke bevisst - hvor jeg plutselig ble "mata" med vann av en fremmed person. Som til slutt ringte mamma, og jeg ble henta. Deretter er det svart igjen. Så våkner jeg opp halv ett på natta og hører musikken fra Parken. Dere kan tro jeg angrer på at jeg absolutt MÅ styrke vodka og redbull og hjemmebrent idag. 

Jeg hadde gleda meg så sykt mye til Vømmøl, så klarer jeg å blacke helt ut. Faen, faen, faen. Årrhrhrhhh! Jaja. Bare et år til neste gang.


Meg og Ellen bare minutter før jeg ikke husker noe mere. Good times. 

Nå skal jeg gå og se One Tree Hill, spise Brownie in a cup og synes synd på meg selv for å være så sinnsykt, ufattelig dum.  

Are you embarrassed? No, I'm just excited to be here!

Tittelen ble så random at det er nesten skummelt.

Idag er det Vømmøl, og jeg har sånn 17. mai følelse. Tog som faktisk er større enn 17. mai toget vårt, folk som er kledd som folk fra 50-tallet og masse Verdals vann(If you know what I mean). Digger Vømmøl! Det som ikke er så digg idag, er at jeg har vondt i halsen og at det er meldt regn. Det regner foreløpig ikke, men det er såklart meldt regn fra når Parken åpner til klokka sju imorra tidlig.

 


Men det skal ikke ødelegge kvelden! Håper jeg. Har sånn ca. et antrekk klart, og om ikke det funker, har jeg et annet klart. Nye vipper, ny sminkemetode og 0.7 liter med mirakelvann og Redbull. Dette kan ikke bli annet enn bra. Om det ikke blir det, blir det bra likevel. Did you see the logic?

Nå regner det borti der ---> 

Fuck it. 

The real world doesn't care so much about who you were in high school.

Pretty soon we're all going to graduate and I can start over. But it'll be harder for the people who need this place to make themselves feel special. People who use high school to build themselves up and then find out that the real world doesn't care so much about who you were in high school. 



Sånne folk som bevisst går rundt og tror de er kongen og dronninga av skolen er så æsj. Jeg veit om flere som er sånn. Sure, overlegne og arrogante mot nesten alle. De gidder ikke engang å ta seg tid til å bli kjent med de de sender stygge blikk. Men det er greit det, for når de oppfører seg sånn sitter de igjen med ingen andre enn seg selv når livet går videre. Så for all del; have it your way. 

What girls do in the bathroom



Den dama her er så sykt RÅ! Jeg digger videoene hennes. 

Akkurat nå har jeg ingenting å gjøre. Jeg har så vondt i halsen at jeg tror jeg skal krepere, og når jeg skriver vipper pulten frem og tilbake. Utrolig irritabelt. Var vel egentlig bare det jeg hadde å si.

Anbefaler videoen over og resten av videoene på youtube-kanalen hennes altså. Seriøst. Watch them or die. Neida. Joda. Neida.



info

I do stuff sometimes.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012




hits