Som førLurer på om ting noen ganger kommer til å bli som før igjen. Om jeg noen gang kan gå ut av huset å være kledd normalt, eller i klær jeg føler meg vel i. Om jeg noen gang kommer til å smile, le og se noen rett i øynene mens jeg snakker uten å se bort med en gang. Om tankene; samvittigheten og angeren slutter å skrike til meg så fort jeg gjør en feil. Om monsteret under vasken viser det det en gang gjorde. Om jeg kan bli lykkelig igjen. Om jeg kan høre de bekymra spørsmålene. 

Hvor finner man den styrken jeg hadde for tre år siden? Hvordan fikk jeg den? Og hvor la jeg den ifra meg? Og hvorfor gjorde jeg det?

Fri

Når jeg kommer hjem idag skal jeg ikke gjøre noen ting. Ingen verdens ting. Jeg skal spise akkurat hva jeg vil, glemme alle tanker om telling av kalorier og karbohydrater, tanker på trening, tanker på søking av skoleplass og hvor jeg faktisk havner neste år - og jeg skal sove, høre musikk, se film, kanskje lese litt, kanskje ta bilder.. Jeg skal gjøre akkurat hva jeg vil. Blir godt. Så kan slankehælvette og resten av stresset starte på onsdag. Idag vil jeg ha fri.  

Busstur

Jeg er ikke død. Jeg skulle bare ønske jeg var det. 

Natt til fredag tok jeg, som dere som følger meg på twitter(@VicHellerud for de spesielt interesserte) og facebook kanskje fikk med dere, nattbuss opp til Trondheim. Turen startet greit. Jeg heiv vaflene mine, satte meg ned med gratis nett som fungerte veldig bra. Så hadde vi kjørt i kanskje en halvtime, så ble nettet så tregt at jeg vurderte seriøst å slå ihjel noen med Macen. Et drøyt kvarter etter legger plutselig mannen foran meg setet ned i fanget mitt. Da fant jeg endelig en noen jeg kunne mæle ned med Macen. Flaks for han at jeg ikke gjorde det, for det kokte nærmest over. Og det var hele 8 timer igjen. Trodde jeg. 

Jeg prøvde å sove. I tre tiden sovnet jeg i en eller annen sinnsvak yoga stilling. Så våkner jeg ti over fire av at bussdøren står åpen midt oppå fjellet. Gjett hvor jeg sitter? Ved siden av døra. Og den var åpen i en halvtime. Så skulle vi videre, - og endelig lukke døra, men da manglet vi selvsagt et par stk. Ti minutter senere høres to grusomme lyder, ellers kalt latter, fra to fjortissjenter som kommer gående inn i bussen. ...

Så sovnet jeg faktisk igjen, sånn av og på, i et par timer. Så våknet jeg og ventet på at klokka skulle bli halv åtte, for da skulle vi visst nok være fremme i Trondheim. Men neida. Halv åtte var vi på Oppdal. Gjett hvem som nesten ble kvelet de neste to timene? En så treig buss-sjåfør har jeg aldri vært borti. Men heldigvis kom jeg hjem et par timer før jeg måtte begynne å ordne meg til kveldens festligheter, så jeg kunne sove litt. Tror du jeg sov? Nei.

Enn at det er mulig å irritere seg så mye over ting på så kort tid? Jeg er egentlig en lemmen.  
  
Nå skal jeg på Kiwi og kjøpe meg nutrilett. Hadet. 


Tragiskt as

Jeg hater folk som ikke oppdaterer bloggen sin as. Fyfaen as, de er kjipe as. 
 


Eh dah. 

Flytur

Nå har jeg tatt fly hele tre ganger i hele mitt liv! Og til sammen har jeg sitti i et fly i to og en halv time i hele mitt liv. Not bad! 


Også verdens beste kvalitetsbilde av Drammen by tatt fra togvinduet. 

Nå sitter jeg og gomler potetgull mens jeg leiter etter meningen med livet. Og meningen med dette innlegget her. 
 

Ryk og reis

Idag har jeg virkelig seriøse problemer med å bevege meg. Etter ca. 10 timer med trening igår har jeg blitt totalt handicappa. No offense, men jeg går som The Grudge i trapper, og når jeg strekker meg eller ler kjennes det ut som om kroppen er i ferd med å falle død om. Er jo ikke alltid like praktisk å dø på skolen når man er i gang med å filme dokumentar.

Imorgen skal jeg ta fly for tredje gang i hele mitt liv! Kan noen gjette hvor jeg skal? Siden 0.0% av leserene mine kommenterer, så kan jeg heller bare si det med en gang: Oslo såklart! Skal høre på Dj Broiler, gå i 16 cm høye hæler, bruke løsvipper og være med selv hundreprosent. Jeg skal seriøst leve livet nå som jeg kan sette janteloven på pause for en og en halv uke. For FYFAEN, hvor lei jeg er av Verdaln og at alle skal dømme både opp, ned og sidelengs. Hvorfor kan ikke folk gå kledd som de vil, mene hva de vil og si hva de vil? Jeg har aldri, aldri vært borti et høl som er så dømmende og trist som Verdaln. Skam dere. 
 Ellers håper jeg alle har hatt en fantastisk Valentine's Day! Selv har jeg brukt den på å fylle inn flyttemeldinger, pakke og sove. Lenge leve kjærligheten! 

Skolebole

Sitter på skolen nå og ser på Gossip Girl. Jeg er så sinnsykt skolelei at jeg orker ikke engang å se ned på oppgave arket som ligger foran meg. Tenk at jeg har igjen to og et halvt år før jeg selv kan velge hva jeg vil lære om på skolen. Det er ufattelig lenge! Skulle ønske det var påbudt med friår mellom ungdomsskolen og 1vgs. Tror nok det er mange karakterer og fraværsdager som kunne vært reddet da, ja. 
 

Ellers startet vi dagen med to timer gym som inneholdt kun styrke og litt kondisjon. Gjorde godt! Elsker å trene på morgenen. Selv er jeg vant til vektene på Sprek, og ikke push-ups og sit-ups, men dægern! Overrasket meg selv i push-ups delen. Og så fort skolen slutter halv to skal jeg på Sprek med Ellen etterfulgt av cheerleadingtrening. 
 

Maybe you're just making excuses

''Maybe I let you to believe it was a God given gift, and not something I worked for. Every. Single. Day''

Party/treningsmusikk-tips!

Siden jeg har tidenes beste musikksmak, tenkte jeg at jeg skulle dele litt av den med dere. Musikken under er vel i all hovedsak mest til fest, men jeg hører på de sangene på Sprek, når jeg er ute og jogger, på tur til og fra skolen og når jeg er på rommet og prøver å holde meg våken - heheeee. Håper dere blir like glad i sangene som jeg! 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bare hyggelig!

Muffins kveld

Jeg er så dårlig på overskrifter, beklager. Men jeg dro til Ellen igår kveld for å bake muffins og ligge over. Jeg skrøyt så fint av at jeg endelig hadde lært meg å bake muffins som faktisk ble gode. Vel, jeg tar det tilbake. Muffinsene vi lagde igår smakte kakaopulver, og alle som har smakt kakaopulver veit at det smaker en blanding av bakepulver og .. jord. 

Men vi spiste dem. Såklart, hva annet kan du forvente av meg? Haha, åh, internt. Eller Skypet vi med Emil, sov, lagde vafler og spiste enda mere. Og Ellen bleiket etterveksten min. På tide at den forsvant ja! Begynte å føle meg som Ida Wulff. 


Ellen tok oppi litt for mye sukker kan man si.. men vi skulle gjerne hatt oppi mye mere kjente vi når de ble ferdig. Jaja.. 
Trynet full av pizza... 


Hæhæhæ, jeg ordna håret til Ellen. Fint? Må forresten beklage til stakkars Emil som er litt uheldig med bildene. Det er ekstremt vanskelig å ta bilde over Skype. 

Outfit?

Horseface. Neida. Nå må jeg løpe ned trappa og græbbe med meg muffinsformer og kakao, så skal jeg til Ellen og bake muffins. Det er jo lenge siden jeg spiste det nå... Må jo utnytte det at muffins er det eneste jeg klarer å lage på kjøkkenet, etter mange mislykka forsøk. 

Shortsen er fra Cubus, toppen er en bursdagsgace og resten på meg er vel litt uinteressant? Kleint. Dere får aldri outfit bilder igjen. Hadetbra!

Big bad questionJeg har tenkt veldig lenge på å kjøre en spørsmålsrunde, men så har alltid en annen Verdalsblogg eller en av bloggene jeg leser kommet meg i forkjøpet. Og jeg hater å ta det samtidig som noen, for da føler jeg meg litt som ''hermegåsa''. Men nå gir jeg egentlig blanke i hvem andre som har spørsmålsrunde, og kjører en selv. 

Spør meg om hva som helst, men spar meg for cola vs. solo. Det er så drygent, og vi alle veit at du ikke kunne brydd deg mindre om at jeg hater cola. MEN SPØR MEG DA, MINE KJÆRE LESERE!

Trenger dere tips? Cheerleading, fremtid(flytting, utdanning, drømmer), meg som person og .. slikt.  

Chill

Ikveld syklet jeg til trening for første gang siden i høst. Kjente sykkelmusklene mine har hatt ferie litt for lenge, så nå er det virkelig hardtrening på de musklene fremover. Og det mener jeg faktisk, siden min kjære mor nekter å kjøre meg på trening mere. Gjorde ikke noe spesielt på treningen idag. Veldig dårlig oppmøte, så ble litt improvisert styrke på lår + hopp og litt gjør-hva-du-vil-turn. 

Nå sitter jeg i sofaen med Christine på mP3 på ørene og pønsker ut hva slags kalorifullematsaker jeg skal stappe i trynet ikveld. Imorra blir det ikke mye chill på meg, ettersom jeg mest sannsynlig må ta toget til Trondheim for å filme til dokumentaren vi lager på skolen. Jeg hater å bruke helgene mine på skole, men så lenge det er noe med cheer å gjøre - så går det greit! Hehe! Håper bare det går som planlagt.
Beklager, jeg klarte ikke dy meg lenger. Jeg elsker effektene på Photo Booth dessverre. 

Så kan jeg med en gang tvinge dere til å ta turen innom P3.no og skru på mP3 og høre på Christine. Spiller fra åtte til ti på fredager, og på P3 fra åtte til ti på lørdager. To timer med masse party musikk. Kun elektronisk, såklart. 

Digger den dama der! Forbilde innen radio!
 

Sprekt

Idag tok jeg for første gang på lenge turen til Sprek sammen med Kine! Herlig å trene igjen. Det sier jeg vel hver gang etter jeg har vært på Sprek.. Så lover jeg meg selv og dere at jeg skal legge om kostholde og trene hver dag. Nå skal jeg ikke love det, for jeg veit at jeg ikke kan holde det før om to uker. Skal nemlig til Oslo neste uke. 

Etter vi var på Sprek gikk vi hjem til Kine og spiste påskeegg i lilla kartong og rista brød mens vi så Gossip Girl og drømte oss bort i dems perfekte verden. Jeg virkelig elsker Gossip Girl. Alt og alle i den serien er perfekt. En fin motsetning av mitt eget liv, så er godt å drømme seg bort. 
Verdens søteste Kine var syk idag, og mistet stemmen sin hele tiden. Har aldri hørt så mange søte lyder på en kveld før. Hihi! Nå skal jeg sette meg ned og gjøre noen forberedelser til imorra hvor jeg skal fortelle elevrådet hvorfor jeg burde dra til Oslo på Elevtinget i mars. Fordi jeg elsker EO, såklart!! Hadde jeg bare vært flink med ord.. Vi snakkes!

Muffins-baking på g!

Jeg tenkte jeg skulle på Sprek etter skolen idag. Noen som vil gjette hvordan det gikk? Et lite hint; snork. 

Jeg kom hjem, la meg på sofan med Macen i fanget og der sovna jeg. Og jeg våkna av at en marihøne fløy på panna mi. Det var som å våkne til tordenvær, for det smalt da marihøna kræsja med panna mi. Jada.. Sånn går no dagan. Og ja, det var faktisk ei marihøne. Jeg veit heller ikke hvor den kommer fra, for det er jo ikke sånn at det er så varmt her for tiden. Nærmere tusen minus. 
 

 Men jeg bakte muffins da. Ga det enda en sjanse, siden jeg bakte stein forige gangen. Denne gangen veit jeg ikke helt åssen de ble, men jeg bestemte meg for å følge instruksene isteden for å bare hive alt i bollen og røre rundt. Kan jo hende det ga positivt utslag. Bildet som er tatt over av muffinsene er når jeg er lykkelig uviten om at jeg går tom for muffinspapir. Så da måtte jeg hive stefaren i bilen for å kjøpe muffinspapir. Lenge leve muffinsen! Imens kunne jeg leke med melet. 

Og nå sitter jeg i sofan og dør av varme. 

Inspirasjon 8.2


Hva synes dere? 

Dokumentar

Som dere sikkert ser så jobber jeg med designet mitt for tiden. Jeg nappet et gratisdesign jeg syntes hadde en fin mal, og jobber med å total endre det så det ikke lenger ''er'' gratisdesignet, men mitt eget. Og jeg hater å stirre meg selv i øynene, noe jeg må når jeg jobber med header i photoshop. så jeg har kastet tre headere rett i søppelbøtta på Macen. Og sitter nå igjen med den jeg har over og er bare .. bah. Nei, å jobbe med bloggdesign er så drygt, for man blir nesten aldri fornøyd. 


I tillegg har vi fått ny oppgave på media. Vi skal lage dokumentarfilm. Temaet er så enkelt som etter skoletid, og da faller det meg ganske naturlig å tenke på cheerleading eller trening. Eller soving og spising. Så jeg tror pitchen min er å filme et cheerleaderlags opptrening mot NM. 
 

Skygger

 

Det slipper aldri taket, og forsvinner aldri hundreprosent. Siden det ikke går, kan jeg ta det ut igjen. Bruke det, like det, elske det. For det stopper aldri uansett, gjør det vel? Tankene og reglene. Stemmen. Skyggene.

Frokost?

Veit dere hva jeg glemte å legge ut til dere idag? Bilde av meg og frokosten min! Herlighet, så flink jeg var idag. Forsov meg en halvtime, men likevel klarte jeg å hive i meg to knekkebrød OG lage mat til skolen. Å leve under tidspress er ingen utfordring her i gården! 
 


E så mye pen atte! Selvsagt tuller jeg. 
 

Kanskje jeg skal begynne å blogge om hva jeg spiser til forskjellige tidspunkt om dagen? Haha, selvsagt tulla jeg igjen. Tullete as. Å herregud, jeg gleder meg til sommeren. Så kanskje jeg får noen vitaminer av sola jeg kan tenke med. Didn't make any sense, I know. Må virkelig slutte å skrive hva jeg tenker. 

Boing

Nå sitter jeg å manner meg opp til å bli voksen. Jeg sitter nemlig å ser på hybler både i Oslo, Asker, Bærum, Drammen og til slutt lille vakre Trondheim. Jeg er veldig klar for å følge drømmene mine, og for hvert år som går uten at jeg gjør det, er et år jeg kommer til å sitte igjen - rastløs - og vente på at livet skal starte. Ja, jeg veit jeg er langt ifra voksen, men det er vel på tide å komme seg ut og lære seg nettopp det? Lære seg å savne hjemme og det trygge, men også lære seg å leve. Jeg synes det er så trist at folk blir ''stuck'' et sted.
 

Jeg har kommet over halvveis i ungdomstiden min. Det er fire år til livet mitt skriker 20, halvveis til 40. Og med alt jeg har planlagt i livet mitt, må jeg virkelig få ræua i gir snart. Men så kan jeg jo nevne i fleng hvorfor jeg ikke hopper ut i det; fordi jeg trenger mammas strenge ord og disiplin for å komme meg på skolen, jeg er blitt veldig glad i media sine trygge ganger og kule lærere, jeg er glad i vennene jeg har på Levanger og Verdal og sist, men ikke minst; jeg hater forandringer. Jeg veit jo aldri om det blir en positiv eller negativ forandring før det er for sent.info

I do stuff sometimes.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
hits