Helga

I helga var jeg som jeg prøvde å få frem i forige innlegg på regionalt seminar(?) for elevorganisasjonen. Jeg aner ikke om det ble rett, for i bunn og grunn visste jeg ikke hva jeg gjorde der når jeg kom. Jeg ble jo bare med Sandra fordi jeg ikke hadde noe annet å gjøre. 

Men herlighet, dette har absolutt vært en av de beste helgene på lenge! Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, leika en leik jeg ikke har leika siden barneskolen og sovet i max fire timer. Jeg har også lært et par ting, alt fra retorikk til å nesten å kunne et nytt kortspill. Nesten. 

På lørdag var det duka for bankett, og jeg skal innrømme at jeg ble litt skuffa. Jeg har vært på en del banketter i sammenheng med idretter, skoler osv., og dette ble kanskje litt vel useriøst? Men jeg skal ikke klage. Natten gikk halvveis bort på blunkeleiken, som jeg endelig fikk med meg takket være linsene mine! Gikk derfra med et par blåmerker og en haug med røde merker nedover armene, men jeg overlevde. Blunkeleiken på barneskolen var barnemat i forhold. Morsomt ordvalg. Resten av natta ble fylt med skrekkfilm(hvis jeg kan kalle Drag Me To Hell en skrekkfilm.. gud), kortspilling og filming på Macen min.
 
Sorry for tidenes mest forstyrrende redigering, men alle bildene var seriøst katastrofe. Og dette er alle bildene jeg sitter igjen med.. Og sorry for kreativ overskrift. Veit dere blir skremt når jeg bruker slike sterke ord. Åherregud. Det blir bedre med tiden! 

Elevseminar

Sandra dro meg med til Malvik for å delta på et slags møte/treff for elevorganisasjonen som går over hele helga. Hittil har det vært ganske morsomt faktisk, noe jeg absolutt ikke trodde det skulle bli. Elev <- skole. Har prøvd ut speed dating med ca. 30 gutter(selvfølgelig ikke noe seriøse greier), lært meg hvordan jeg skal tale, overtale og diskutere bedre og jeg har faktisk klart å skaffe meg beskjentskap! Ikke verst. Nå gjenstår det over et døgn, og det er jo enda mere som kan skje på den tiden! 

Jeg sov så godt som ingenting i natt, og nå sitter jeg og hører på Skrillex mens de andre er på et foredrag. 

Min beste venn Sandra sitter og tar bilder, men nesten hver gang bildet ble tatt, så jeg bort.. Fotogen 7huEmil Sylte i avslappningsmodus med hard with style #9 på ørene! 

Resturant-time

Etter skolen igår dro jeg rett på Øra for å møte Sandra. Vi satt oss på Aboteke og snakket en stund før vi gikk til den nye Thai resturanten. Jeg bestilte det som viste seg å skulle bli livretten min. DET VAR GODT. Så nå veit jeg hvor ikke skal gå igjen. For det svei godt på bankkortet mitt. 

Etter dro vi på Cubus hvor jeg kjøpte meg en shorts som ga meg tidenes største ræu, så den skal jeg aldri bruke. Thanks a lot, Cubus. Jeg fant forresten noe veldig trist på Amfi.. nemlig skjellettet til min gamle frelser. Nemlig BigBite!


Deretter ble jeg med Sandra hjem, og da farget jeg håret hennes enda brunere enn det allerede var. 

Herriiiigud
Sitter i klasserommet nå og skal skrive en presentasjon om sjangeren western. Ble ikke helt glad når jeg fikk høre at vi fikk temaet western. Tok nettopp meg selv i å skrive ''er vel bedre enn ingenting''. Snakk om å være tom for ord(eller hjerne, jeg veit ikke helt...) 

Skoledagen idag har gått til fire ting; skrive rapport, ha undervisning og gjøre oppgaver i photoshop, skrive presentasjon og høre om sjangere og stå imot fristelsen til Kiwi. Den siste oppgaven strøyk jeg glatt i. Gikk dit først for å kjøpe meg to Skyr og en appelsinjuice og var kjempe fornøyd med hvor sunn jeg var. Gikk to timer, så ble jeg med dit igjen og kjøpte meg krokanrull. KIWI, Y U SO CLOSE?!

Jeg skal slutte å blogge fra skolen, jeg lover. 

Woopwoop

Jeg eier virkelig ikke overskudd. Jeg har nesten sovet igjennom skoledagen idag, med noen få unntak når vi hadde to timer norsk og to timer med filmproduksjons historie. Ellers har jeg ligget godt planta på pulten og sovet. Det er overraskende godt faktisk! Dog ikke noe jeg anbefaler. Tenk å være så trøtt å sliten, hver eneste skoledag, som det jeg har vært i det siste. Det er nesten som om jeg går rundt i kroppen til den 80 år gammel dame. 

Så isteden for å dra hjem å sove, dro jeg på Sprek. Der har jeg ikke vært på en stund for å si det sånn.. Men herlighet så godt det var! Pressa til og med den gamle tiden min på tredemølla til å bli noe lenger. Så nå, etter helgen vel og merke, skal jeg helt klart legge om kosthold og dra meg på Sprek. Kan ikke gå igjennom skoledagene ved å sove lenger. 

 

PTF Foto; Sandra

Her er noen fantastiske bilder av min kjære Sandra! Dette er kun noen få bilder av hva som faktisk ble sendt inn, bare så det er sagt. 
Med Sandra var jeg veldig usikker på tema. Så jeg blander veldig mye. Synd dere ikke får se alle bildene, for de andre er pretty much råkule! :) 

Inspiration


... 

PTF Foto; Ellen

Her er ptf bildene av min dyktige modell; Ellen! Woopwoop! Jeg tok utgangspunkt i magasincovers med mål i å lære retusjering og manipulering av bilder i photoshop, så mange av de kan se litt for redigerte ut. 

 

HAPPY, HAPPY, HAPPY

Det har vært mye frem og tilbake med juniorene mine på Legends, men det ser endelig ut til å løsne! Vi har satt sammen grupper som fungerer 100%, og vi jobber beinhardt både på trening og hjemme, og idag ga det virkelig resultater. Alle klarte nye skills! Jeg som ikke har kjørt noe spesielt som utøver de siste månedene kjørte til med både cupie og liberty idag, og jeg er veldig stolt over meg selv. Og over alle juniorene som klarer ting på strak arm! 

SMIL og HYL. Nå er jeg virkelig glad!Oj, monsterfjes. Hadde blitt redd om jeg så det trynet der midt på natta jeg ja! 

Ja, også kjørte jeg twobased med en junior som er lavere enn meg. Det var litt gøy, for da fikk jeg virkelig testa musklene mine. Hey, manneskuldre!

 Lykkerus. Kommer sterkere, HEHEHEHEHE, tilbake imorra!

Den store spisedagen!

Idag har jeg spist, spist, spist, sovet og spist. Jeg kjedespiser så mye når jeg ikke har noe å gjøre at det er litt skummelt. Mamma og de begynte for sikkerhetsskyld å pusse opp kjøkkenet igår, og i ellevetiden idag tidlig begynte hammringa og saginga igjen. Og de hadde fått et nytt verktøy inn på kjøkkenet; bårremaskin. RETT under rommet mitt. Jeg så rødt når jeg våknet, bare noen få timer etter at jeg hadde sovnet. Og sånn har dagen gått. Ingen powernap her i huset, så dere kan tro mamma har fått gjennomgå. Jeg burde jo forsåvidt ikke være rundt levende vesner når jeg ikke har fått nok søvn. 


Nok babbel fra meg. Nå skal jeg gå og dusje eller noe. Jeg veit aldri hva jeg gjør før jeg gjør det, så å si hva jeg kommer til å gjøre blir feil - for jeg ender som regel opp med å gjøre noe hetl annet. Veldig random og usakelig. Takk for meg. 


 

Tid for fremtid

Det er ikke lenge til fristen for å ha søkt vg2 går ut(vel, det er en stund til 1. mars, men det går veldig fort!), og jeg er sikker på én ting; og det er at jeg skal gå 2mk. Men jeg tenker på å flytte på hybel i Trondheim eller Oslo. Jeg er litt lei av å føle meg rastløs. Jeg tenker hele tiden ''jeg gleder meg til jeg kan flytte ut og leve livet på egenhånd et sted jeg veit jeg trives hundreprosent'', men hvorfor må jeg glede meg til noe jeg kan gjøre nå med en gang? Jeg vil starte å gjøre de tingene jeg gleder meg til med en gang isteden for å være avhengi av å gå ferdi skole her. 

Og dette er jo faktisk noe alle som tenker tanken burde gjøre. Folk søker og går andre året sitt i USA, Sør-Amerika, Afrika og rundt omkring i Asia og Europa - da klarer vi søren meg å ta vare på oss selv i lille Norge og!
 
Kjenner jeg meg selv rett, så blir vel dette bare med tankene. Men det er vel lov å tenke? 
Og ikke misforstå meg; jeg trives på Verdaln og, men la oss innse det.. det er Verdaln. Her regjerer janteloven, og gjør du noe litt uvanlig så veit alle det dagen etter - uten at du veit at de veit det. Merkelig. 
 

I studio

Har jo nærmest bodd i studio de siste to ukene, så det er vel på tide at dere får noen bilder derfra. Ikke alt som foregår der inne er like ... profesjonelt, kan man si. Men det er virkelig få steder som er så koselige som studioet å være i. Man merker at alle som står foran kamera slår seg løs og har det gøy, og stemningen i rommet er nesten alltid på topp. Kan bli litt verre når minnekort, blitzer og kreativiteten slår seg vrang, men det går seg som regel til. Alexander, Ellen og Sandra. Turtelduene!


Det er begrenset hvor seriøse man kan holde seg over flere timer med kamera, blitzer og en haug gale mennesker rundt seg. Jeg skal legge ut noen ferdige bilder fra den litt mere seriøse delen av shootene mine senere, men først må jeg jobbe ræua av meg med litt HTML-koding og photoshopping. Vi snakkes seinere i natt eller imorra. 

 
Og nå klarer jeg ikke lenger å holde meg. Mac eller PC, så lenge det er skolen som leverer de ut, så suger de! Får ikke hørt Christine på nettradio, og jeg blir smågal. Jeg anbefaler alle sammen å søke opp Christine på facebook, og like siden hennes - og høre hun på radio. Mp3 20-22 på fredager, og P3 fra 20-22 på lørdager.  

Kjedelig lørdag

Idag har jeg sovet. Ja, faktisk. Har sovet i nesten hele natt og i hele dag. Og når jeg våkner, i seks tiden, går ned for å hente meg brente muffins - er hele kjøkkenet på hodet. Vi skulle visst begynne å pusse opp idag. Okei. Så jeg tok med meg tre muffinser opp, og koste meg med frokosten aleine. Sint og frustrert over hvor lite jeg får med meg her i huset. 

Og nå ligger jeg i senga, igjen, og lurer på når livet skal starte. Første helga jeg har for meg selv på utrolig lenge, og det skal bli lenge til neste gang. Noe så kjedelig har jeg aldri vært med på. Og for sikkerthetsskyld går det ikke noe bra på tvn.

Har funnet ut hvordan jeg hadde blitt med brunt hår, da. Vil dere se mine photoshopskills? 
 


Hahaha, herregud, hvor har jeg lagt livet mitt hen?!

 

Hæ?

Ojsann. Googlet meg selv og fant ut at jeg har vært på topplista til ei! Var, vel og merke. Bildet som var tatt fra bloggen min var et halvt år gammelt, så jeg har vel sunket langt vekk fra den lista... Så nå sitter jeg med dårlig samvittighet. Før hadde jeg mange følgere, så plutselig ble jeg en bedriten blogger. Stakkars lesere. Dette høres kanskje veldig sarakstisk ut, men jeg har faktisk dårlig samvittighet! Hadde blitt lei meg om noen av bloggene jeg følger bare hadde .. slutta. Eller blitt dårlige.

Så jeg skal prøve å bli flinkere. Nei, hva er det jeg sier. Jeg klarer ikke å bli flinkere. Jeg hater å ta bilder av hva jeg gjør, for da føler jeg meg rosa og merkelig. Jeg klarer heller ikke skrive hva jeg har gjort, for det blir bare en masse rot. Og ta bilder AV meg. Nei, vettu, det gjorde jeg en dag jeg følte meg veldig fin og tynn(!!!). Selvtilliten min ble dramatisk revet ut av meg når jeg satte meg ned og lastet bildene over på Macen. Aldri igjen. 
 
Hva skal jeg gjøre for å være en god blogger når jeg ikke kan ta bilder av hva jeg gjør, skrive om hva jeg har gjort eller legge ut ''outfits''? Det er jo det de flinke bloggerene gjør.  

Miss it
Det jeg savner mest, og som jeg tenker på utrolig mye, er Polen-turen med klassen i 10. klasse. Utrolig at en klassetur kan utgjøre så mange minner som betyr så mye. Skulle ønske det gikk ann å oppleve den turen én gang til! 

Jeg bare..
Idag har jeg ligget å spydd og skjelvet siden jeg våkna i ellevetiden. Det var vel forsåvidt sånn jeg avsluttet gårskveldens festligheter óg. Så idag har jeg ikke gjort noe interessant med andre ord. Og jeg lærer aldri. Fader altså. Ungdommen!!

Men igår gjorde jeg noe interessant. Først presterte jeg å bruke tohundre kroner på godteri sammen med Sandra. Hun har dårlig innflytelse når det gjelder å være sunn, så ikke bli venn med hun. Joda, hun er flink i matte og ganske pen, så alt det positive veier opp for den lille negative tingen der. Selvom det var jeg som overtalte hun til å være med på bk. Samme det. 

Og utpå kvelden, etter vi bestemte oss for å ikke dra oppi Ness likevel, fikk vi besøk av en alkoholisert bedreviter som egentlig ikke veit hva han snakker om(trololol). Men det ble koselig likevel gitt! Drakk, hørte musikk og .. skypet. Jeg avslutta kvelden med en ødelagt dusj på samvittigheten, men med et minne rikere. 

Det var skikkelig vanskelig å skrive ''igår har jeg gjort det'' - innlegg. Det er virkelig et talent å blogge bra! Hvem hadde trodd det?

Også til slutt - etter alt det meningsløse jeg-har-gjort sakene; vil jeg gratulere alle som kom med på landslaget i cheerleading! 

Photoshoot

Hadde min første photoshoot til ptfen min denne uken, og Ellen og Sandra var modellene mine. Det ble utrolig mange gode bilder, takket være at de er så pene og flinke foran kamera! Kunne ikke funnet bedre modeller til mitt første prosjekt. Nå sitter jeg med drøssevis av bilder til etterbehandling, og det er jo begrensa hvor lenge det er gøy å redigere godt over hundre bilder.  
Modellene og fotografen SJÆL. Jeg ser absolutt ikke bra ut foran kamera. Bra jeg holder meg bak. HUHUHU.  

Nomnomnom
Her er mine to nye kjærester som kom i posten fra Nelly.com idag. Disse kostet meg sånn ca. enda en formue, så nå er jeg ganske fattig i noen måneder fremover. Men absolutt verdt det! 

De så forresten skikkelig retardet ut på bildet. Godt å se at vi har noe til felles. 

Du veit du har lite å gjøre når..

.. du sitter og redigerer bilder av deg selv i photoshop. 


Jeg husker ikke hvordan det var å ha noe å gjøre på skolen. 

Nei.

Har vondt i hals og høyre nesebor(bare hyggelig). Det er ikke bare vondt, det kjennes ut som om noen står og skreller halsen min med en gullrotskreller. Jeg er sånn ca. alltid syk, spesielt når det ikke passer seg. Nå passer det hvertfall ikke, nå som jeg har photoshoot til ptf imorra og på fredag, fest i helga og.. vel, helg snart. Så fort ptf er over, skal jeg traske de skumle skrittene til legekontoret og kreve å få fjernet mandelene. De må bort, om jeg så må skjæra de bort selv. Nei. Nå skal jeg legge meg og sove, mens jeg synes enda mere synd på meg selv. Takk for meg, - og god natt! Eller god morgen, god dag, god helg, godt nyttår. Med mine fem besøkende får man fort mange valgmuligheter. 

Inspiration - nude


Har virkelig falt for nude farger for tiden. Smokey eyes, nude lepper, litt rufsete hår, og glitter blandet med svarte jeans er så fint. Søtt, men ikke altfor søtt siden du rocker det opp med svart. Og jeg og sko. Kunne drept for skoene. 

Fraværende

Den siste uken har jeg trent i to timer, spist i mange timer, vært på skolen hver dag, tatt bilder i studio for første gang, hatt besøk av Sandra på skolen, funnet en ny favorittfilm, vært oppe til seks om morgenen, vært sammen med verdens herligste folk, fått opp øynene, brukt totusen på klær på et døgn og fått høre en fantastisk nyhet!Også starter jeg denne uken med å legge ut det fineste bildet jeg har av meg selv. Og jeg lover dere, denne uken skal jeg ikke blogge. I det heletatt. Omvent psykologi. Satser på at det funker. 

 

Store trille

Heija! Nå sitter jeg i sofaen med en kopp te foran meg og hele fem brødskiver i magen. Etter jula har jeg virkelig begynt å storeta, og det er jo ikke noe bra. Må vel legge over kostholdet igjen. 

Er så synd at det er så mye snø og så kaldt ute, for da kommer jeg meg aldri til og fra Sprek. Er passe sjalu på de som bor på Øra, Mela eller kjører bil for tiden. Lurer på åssen jeg kommer til å se ut når vintermånedene er ferdig, jeg.. 
Noen ganger lurer jeg på hva som feiler meg. 
 

Nåkkå trøtt, veintle

La meg faktisk tidlig igår(halv tolv eller noe, pleide å legge meg rundt 07.00 hver morgen i juleferien, så for meg var det veldig tidlig). Det endte i at jeg våkna flere ganger i løpet av natta og ikke fikk sove. Så nå sitter jeg på skolen, har to timer med naturfag med en lærer som kun sitter på pcn og en kraftig hodepine.

Også prøver jeg å løse to verdensproblemer. Skal jeg dra på Amfi og kjøpe meg ting og tang eller på Sprek etter skolen? Og hva i all verden skal jeg ha som prosjekt i fordypning? 
Også har jeg fått dilla på en sang. Har hørt på den non-stop(sånn seriøst, så godt som) siden nyttårsaften, og jeg blir aldri lei. Sjekk den ut. Veldig bra partysang! 

Cheerforsetter

I år har jeg virkelig satt mål for meg selv, og jeg skal nå dem! Det finnes ingen god grunn til at disse forsettene ikke skal holdes, og de er ikke spesielt vanskelig å holde heller når man har en passion for sporten man holder på med. 

Bli en sterkere base. Jeg merker at jeg trenger mye mere muskler for å få stuntene jeg gjør til å bli mere stabile. Og kastene mine er ikke like fine som før, så nå skal jeg legge meg selv i hardtrening fremover. Lave kast er så usjarmerende.
 


Viqueens Fire under Worlds, andreplass etter Team USA. 


Bli mykere. Selvom jeg er base synes jeg det er kjempe morsomt å være ordentlig myk og kunne dra flyerposisjoner foran speilet, hehe! Målet mitt innen året er omme er en akseptabel scorp, bow'n'arrow og en deadly scale. 


Deadly Scale. 
 
 

Lære meg turn. Veit dere hva? Jeg har gått på turn og trampett i ca. fire år, likevel eier jeg ikke turnskills. Hva jeg gjorde de fire årene veit jeg virkelig ikke, men jeg sitter faktisk ikke igjen med noen skills. Så i år har jeg bestemt meg for at jeg må lære meg å turne! Hvordan jeg skal gjøre det, veit jeg ikke helt enda.. 


Cheer Extreme tumbling video. 


Toe toucher. Jeg SKAL få til en fin toe touch i løpet av året. Ja, så langt etter ligger jeg. Hoppene mine er katastrofalt dårlige.  

Og sist, men ikke minst; bedre kondisjon! Jeg sliter virkelig der altså. Før hadde jeg hvertfall litt kondis, og kunne jogge en god stund på mølla, men nå er det virkelig krise. Så jeg og tredemøllene på Sprek skal gifte oss og tilbringe nesten hver dag sammen fremover. Gleder meg! Er ikke mye som er morsommere enn å løpe på tredemølla. Hvordan folk klarer å sykle og dra på Spinning isteden for å jogge/løpe begriper jeg faktisk ikke..  

Nyttårsforsett

Nyttårsforsettet mitt er enkelt og greit; have fun with no regrets! Kanskje noen da, men i teorien ingen. Vi er jo bare ung en gang. 

 

Nyttårsaften

Startet kvelden igår med familien, før jeg dro videre til Sandra sammen med Linn. Der ordnet vi oss, og dro videre til Oscar på fest. Var der i kanskje ti minutter, før vi gikk videre til neste fest. Selvom det ble mye frem og tilbake, fikk jeg feiret nyttårsaften med de jentene som betyr mest for meg her i verden - og det er jeg utrolig glad for! Hadde en kjempe fin kveld/natt til tross for noen flauser. Du finner nemlig ikke en kleinere person enn meg når jeg har drukket litt. 

Jeg klarte selvsagt å glemme speilrefleksen min hos Oscar, så jeg tok så godt som ingen bilder igår. Så dere får nøye dere med webcam bilder igjen.
 


Tar av. 


Sandra, meg og Linn :) Verdens søteste jenter!


Nå skal lese igjennom bloglovin' bloggene jeg følger. Listen er lang etter to dagers fravær fra blogglesing. Utrolig hvor hekta man blir av å lese om andres liv. Har dere tenkt på det før? 

Godt nyttår forresten, min kjære lesere! Håper dere hadde en kjempefin feiring igår!info

I do stuff sometimes.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
hits