Nidaros Nixies Coed 2012/2013

På lørdag var jeg på uttak til Nixies Senior Elite, som jeg har blogga om i snart to måneder. Eller tre? Uttaket kunne vel egentlig ikke gått verre for min del. Det er ikke resultatene jeg mener, men selve uttaket. Det var så pinlig og slitsomt at jeg har ikke ord. 

Jeg ble såklart syk et par dager før uttaket. En litt "mild" start på en influensa. Jeg gikk med gensere som dekka halve trynet, drakk te og tok det så rolig jeg kunne i forkant av uttaket. Natten før uttaket ble jeg verre, og lå med feber og fikk veldig lite søvn. Likevel kom jeg meg på uttaket. Der ble alle delt opp i grupper på fem, så gikk vi inn fem og fem til trenerne som skulle vurdere oss i hopp, dans og turn. Jeg var på siste gruppe. Og det gikk.... dårlig. 

Jeg datt ut av dansen begge gangene vi fikk danse den, lagde merkelige lyder og bøyde bein i hoppene og i turn.. hehe. Jeg aner virkelig ikke hva som skjedde. Jeg prøvde araber to ganger. Begge gangene endte jeg opp med å ligge langflat på gulvet. Idet jeg satte henda i bakken ble alt mørkt og det neste jeg merker er at hele kroppen smeller i bakken. Det var så flaut at jeg har virkelig ikke ord. Alle bein i kroppen bare svikta. Off, off og off. Blir helt rød i trynet bare av å tenke på det. Jeg skylder på at jeg er/var syk! 


Et fantastisk likt illustrasjonsfotografi av hvordan jeg lå og tenkte igjennom hvordan jeg skulle gå bakken til å synke under meg etter å ha tatt et slags sidelengs mageplask på bakken.

Etterpå hadde vi styrketest i spensthopp, planken, push-ups og sånn henger-i-ribbeveggen-og-løfter-beina-90-grader. Der har jeg egentlig ikke noe å kommentere. Jeg er ikke fornøyd med meg selv, men jeg gjorde så godt jeg kunne der og da. Kroppen dirra og nærmest smelta etter den testen der, så jeg kan jo ikke akkurat klage.

Til slutt hadde vi det jeg liker best; stunting. Til tross for at vi nettopp hadde kjørt styrketest og de fleste, vil jeg tro?, var ganske slitne gikk stuntinga ganske greit. Spør du meg, hvertfall. Jeg synes alltid stunting går greit. Som jeg har sagt tidligere; stunting gir meg en slags lykkefølelse og da blir alt så mye bedre! Når man har en sko i hånda di over hodet på deg må du liksom tenke på noe annet enn at du KROPPSplanta to ganger forran fire trenere kun et par timer før.  

Men jeg må si jeg er litt stolt av meg selv ettersom jeg klarte å komme meg igjennom dagen, og jeg holdt meg frisk til da! Nå ligger jeg hjemme i senga med noe som minner farlig mye om en halsbetennelse liksom, så jeg hadde jo flaks i timing av når jeg ble syk, sånn eeegentlig. Og jeg kom inn på Nidaros Nixies Coed. Jeg er kjempe fornøyd og utrolig glad over at jeg får drive med cheer igjen! Tror dette kommer til å bli en lærerik og fantastisk sesong! Æ glede mæ!

GIRA! x100

Sitter på toget på vei hjem fra Trondheim full av endorfiner og alt som er av gledesfølelser. Har hatt en kick ass trening med Nixies. Fikk mye mer ut av denna treninga enn sist trening, selvom jeg kunne fått enda mer ut av stunting og turning. Er vel hva man gjør det til selv, spesielt på turndelen. Jeg må bare komme over turnsperra og flauheten over turninga mi. 

Øvde det mest basice i stunts nå også, som prep og sponge. Men det er jo det basice som er viktigst, selvom det kanskje er vanskelig å imponere sykt med det på uttaket. Ordner seg vel. Blir så glad av å trene cheerleading, så akkurat nå er det ingenting som gjør noe. Jeg tror jeg er verdens snilleste og gladeste person etter cheertreninger. Utrolig deilig å ikke være trener også, selvom jeg merker jeg savner det litt når jeg ser de herlige trenerne gå rundt, smile og gi tips.Åh, nå er jeg bare gira, gira, gira, gira, GIRA!! Snakk om å være glad for å endelig ha starta opp igjen etter et halvt år med ikke noe cheerleading. 

Nå skal jeg sitte på tog i en og en halv time, før jeg må gå i mørket i en halvtime SÅ kan jeg legge meg. Dere som har lagt dere eller skal legge dere nå; dere veit ikke hvor heldige dere er! 

Brb

Hopper straks på toget til Trondheim for siste trening før uttaket som er på lørdag. Satser på å få trene mye stunts idag, ettersom det er det eneste jeg rekker å bli bedre på før lørdag. Gleder meg! Håper jeg blir kjent med noen også, er så kleint å gå rundt aleine i en hall med masse folk. Gruer meg til å se om jeg fortsatt har musklene og balansen til stunts. Herregud, sommerfugler i magen! 

Jeg finner heller ikke shortsen min. Jeg rakk ikke bussen til skolen idag fordi jeg ikke fant den - og jeg har enda ikke funnet den. Hvordan er det mulig at en shorts bare forsvinner?  

Kick Off med Nixies

Jeg kidnappa Ellen igår og tok hun med til Trondheim på Kick Off trening med Nixies. Det var utrolig mange folk, så tror Nixies kommer til å få en fantastisk sesong i år. Treningen var delt på fire stasjoner, så alle fikk gått igjennom alt som er relevant i cheerleading. Jeg starta med hopp. Toe touch har jeg faktisk øvd litt på, så det gikk "greit". Etter toe touch prøvde vi herkie.......... 

Alle bare

Mens jeg bare  Så gikk vi videre til dans, så turn. Dans gikk helt ok, og turn kan aldri gå ok. Det går bare jævelig dårlig, for det er så kleint. Men øvelse gjør mester.. Har en lang vei å gå, da. Det blir jo kos. Til slutt var det stunting! Yeeeey! Det var godt å stunte igjen, selvom det bare var ordentlig basic som prep og sponge. Nå ser jeg frem til søndagen, da det er trening kun for senior. 


Se så brun og sjarmerende jeg er. Turne sju.

Etterpå dro hadde jeg og Ellen hele to timer i byen før toget gikk. Vi skrapa sammen hver eneste krone vi hadde for å kjøpe kjeder-seg-mat, dvs juice og godteri. Var en liten aha-opplevelse å drive med cheer igjen. Jeg ble minnet på at jeg må jobbe sykt hardt med alt som er av elementer i cheerleading, og jeg har ikke lenger like høye mål mot uttaket.. ehe. Men jeg er fornøyd så lenge jeg får drive med cheerleading! Man må jo bare begynne i det små, og det gjør meg ingenting. Også var det veldig koselig at du ble med, Ellen! Selvom det kanskje ble litt kjedelig for deg å se på meg trene i to timer, hoho.

Can't wait!

Dagen idag starta jeg med en tur på stranda, hvor jeg lå og leste bok og slappet helt av. Dette er de siste dagene før skolen starter, så jeg må jo bare slaske mest mulig når jeg har mulighet til det. 

Etter strandturen dro jeg og trente. Øvde mye på hopp og tøying. Herregud, de som påstår cheerleading ikke er en sport burde bli bura inne. Var helt ødelagt når jeg endelig kom inn døra etter dagens egentrening hjemme. Det er bare noen få uker til uttaket, og hoppene mine ser ut som kramper. Hjelp! Må også komme over turnsperra mi så jeg får gjort den usle araberen jeg kan. Huff og huff. 

Etter jeg kom inn har jeg sitti å sett på cheervideoer fra ulike konkurranser. Jeg gleder meg sånn til å endelig begynne med cheerleading igjen!! 
 

Verdens beste sport.

Be better, be the Best

Etter kravene til uttaket kom ut, har jeg fått flere mål jeg må oppnå. Cheerleading har vært min største kjærlighet og en stor del av livet mitt siden 6. klasse. Og nå, når jeg faktisk kan bli en utøver på et meget bra lag, skal jeg gi alt for å få det til. Jeg skal trene hardere, spise sunnere og løpe fortere. Jeg skal klare det! Jeg må klare det.Jeg var på Sprek i to og en halv time idag, med full fokus på styrke. Når jeg gikk ut av lokalet var jeg 1% levende. Beina var gelé og jeg var ordentlig svimmel og kvalm. Men det føltes godt å ha fullført min første dag av to måneders intens trening. Jeg er dedikert. Detta skal jeg klare! 

Alt jeg kan

Der serru, nå er jeg endelig tilbake fra en treukers Oslo-tur. - en uke i Mysen på EO-dagene. Har hatt det helt fantastisk! Og jeg lover å oppdatere dere om EO-dagene. Men først må jeg ta noe som er litt mer i presens.

I det siste har mellomnavnet mitt vært "bekymret". Jeg har hatt tusen ting som går igjen i hodet mitt. Idag forsvant en av de bekymringene (jippi!!), men det kom plutselig en event på facebook som ga meg en igjen. Uttaket til Nixies Senior Elite. Kravene står lista opp i en lang liste. Og setningen "Minstekrav: Over-level hopp" går igjen og igjen i hodet mitt. Er det noe jeg ikke kan, er det hopp. 


Stunt-kravene tror jeg at jeg skal mestre. Etter et år uten å drive noe særlig med cheer i det heletatt, så virker kravene ordentlig skumle. Men jeg har jo gjort alt før, så jeg skal nok få det til ettersom vi heldigvis får et par treninger for å prøve ut det meste før det endelige uttaket kommer. Veit om ei som kommer til å tilbringe de neste to månedene på treningssenteret. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme inn! Hvis ikke jeg kommer inn, hva skal jeg da gjøre med livet mitt? 

Ikke lenge igjen


Herlig film som gir et lite kick. Eller.. hvem prøver jeg å lure? Jeg får kick av alle slags videoer som inneholder cheerleading. 

Nå er det ikke lenge igjen til uttaket på Nixies, og starten min på en litt fastere cheerkarriere enn det jeg har hatt til nå. Det er et halvt år siden jeg gikk av som utøver. Siden den gang har jeg ikke løftet en eneste person. Æææh, blir rart å plutselig begynne å stunte igjen. Jeg veit liksom ikke om jeg duger lenger.

Så nå skal jeg sykle bort til Sprek og trene, i all hovedsak styrke. Elsker å trene stryke!  

Cheerleading, what else?

 Kanskje ikke Shooting Stars mest feilfrie og beste rutine, men jeg elsker likevel koreografien. Og den cheermixen de har brukt her er favoritten min. Jeg har koreografert tidenes rutine inne i hodet mitt til den mixen her. Love, love, love it! 

Team Norway, ICU Worlds


All Girl - sølv
 


Coed - 7. plass 


Group Stunt (Save) - sølv. 

Blir så sykt stolt av å være norsk når det kommer til cheerleading. Tenk at et så lite land som Norge kommer på ANDRE PLASS både i all girl og gs etter USA, som har langt over 300 millioner mennesker og mange flere tiår med erfaring innen cheerleading enn oss. 

Skal også sies at GS'n til Norge absolutt burde fått gull. Dette sier jeg ikke fordi jeg er norsk og partisk, men fordi rutinen til Save, altså Norge, var mye bedre. Jeg kan virkelig ikke fatte hvorfor vi ikke fikk det gullet. Men sølv smaker gull! 

Cheer-abstinenser
Herreguuuuuud, jeg savner å drive med cheer. Å løfte folk, føle kicket når folk er langt over hodet ditt og du veit at du har et enormt ansvar. Fysøren, cheerleading må være den beste sporten som finnes. Og det er flere måneder til jeg kan drive med det igjen. Hva skal jeg gjøre i mellomtiden? 

Maybe you're just making excuses

''Maybe I let you to believe it was a God given gift, and not something I worked for. Every. Single. Day''

Cheerforsetter

I år har jeg virkelig satt mål for meg selv, og jeg skal nå dem! Det finnes ingen god grunn til at disse forsettene ikke skal holdes, og de er ikke spesielt vanskelig å holde heller når man har en passion for sporten man holder på med. 

Bli en sterkere base. Jeg merker at jeg trenger mye mere muskler for å få stuntene jeg gjør til å bli mere stabile. Og kastene mine er ikke like fine som før, så nå skal jeg legge meg selv i hardtrening fremover. Lave kast er så usjarmerende.
 


Viqueens Fire under Worlds, andreplass etter Team USA. 


Bli mykere. Selvom jeg er base synes jeg det er kjempe morsomt å være ordentlig myk og kunne dra flyerposisjoner foran speilet, hehe! Målet mitt innen året er omme er en akseptabel scorp, bow'n'arrow og en deadly scale. 


Deadly Scale. 
 
 

Lære meg turn. Veit dere hva? Jeg har gått på turn og trampett i ca. fire år, likevel eier jeg ikke turnskills. Hva jeg gjorde de fire årene veit jeg virkelig ikke, men jeg sitter faktisk ikke igjen med noen skills. Så i år har jeg bestemt meg for at jeg må lære meg å turne! Hvordan jeg skal gjøre det, veit jeg ikke helt enda.. 


Cheer Extreme tumbling video. 


Toe toucher. Jeg SKAL få til en fin toe touch i løpet av året. Ja, så langt etter ligger jeg. Hoppene mine er katastrofalt dårlige.  

Og sist, men ikke minst; bedre kondisjon! Jeg sliter virkelig der altså. Før hadde jeg hvertfall litt kondis, og kunne jogge en god stund på mølla, men nå er det virkelig krise. Så jeg og tredemøllene på Sprek skal gifte oss og tilbringe nesten hver dag sammen fremover. Gleder meg! Er ikke mye som er morsommere enn å løpe på tredemølla. Hvordan folk klarer å sykle og dra på Spinning isteden for å jogge/løpe begriper jeg faktisk ikke..  

Prepare for the MAJORS, Coed

Jeg følger faktisk ytterst lite med på Coed lag i USA. Det går liksom mest i Large All Female Senior Elite, men tror jeg skal endre litt på det. Har virkelig fått sansen for Coed! 

Her har dere en ''prepare'' video til ''the MAJORS'' av Cheetas, Coed laget til Cheer Athletic. Rett meg om jeg er feil.

 

Nå skal jeg snart hoppe opp av dyna. For ja, jeg tok en power nap istad. Får aldri nok søvn lenger. Men ja, skal opp av dyna og enten dra til Ellen/Ellen kommer hit - så skal vi ordne oss til Swag Team! Hohoo. Hvis vi kommer oss dit, da. Noen som kjører?

Cheerdrug

Blir så gira! Kan ikke tro at det er juleferie, for aller helst vil jeg stå og trene juniorlaget mitt til himmelnivå nå! Sitter og ser på videoer av landslaget som var i Orlando på Worlds(VM) i år, og herlighet.. Får lyst til å trene rompa av meg! Norge er virkelig en god nasjon i cheerleading, og de beste utøverene satt sammen til et landslag.. finnes ikke bedre inspirasjon enn det! Uansett åssen sport du driver med; du må bli litt gira av disse videoene nedenfor: 

  

 

 

Åh, love it! Nesten for ille at jeg skal legge meg å sove nå, for er litt vanskelig å sove når man blir så klar for å trene. Synd jeg ikke er sånn midt på dagen. Takk skole, du gjør meg utslitt. Happy?

Favorite jumpIngenting er finere enn en overlevel toetouch! Å se alle utøverene komme synkronisert opp i luften, for så å ta overlevel toetouch som om det ikke er vanskelig i det heletatt. Perfection! 

Favorite cheerlebrityMin favoritt cheerlebrity er som mange andres; Maddie Gardner. Hun ser rett og slett rå ut i luften, selvom
hun har vært litt uheldig i noen stunteserier. Når hun først slår tilbake, though, slår hun virkelig hardt tilbake.

Hun har også verdens beste ansiktsutrykk når hun stunter. Noe av det kuleste jeg kan se på cheerleadere
er spiriten og ansiktsutrykkene, hehe!  

Favorite famous cheerleading teamMitt favoritt famous cheerleading team er ikke overraskende Cheer Extreme. Liker selvsagt Senior Elite best av alle lagene dems, men er også glad i Coed Elite og Small Senior Elite. 

Liker CEA veldig godt fordi jeg ser opp til Courtney som trener, moren til Courtney - også går Maddie Gardner der da, hehehe. Og Juliet Mccreary, som gikk ut av Senior Elite i år, er favoritt cheerleaderen min.  

15 day cheerleading challenge

 1. Favorite "famous" cheerleading team
 2. Favorite cheerlebrity
 3. Favorite jump
 4. Favorite stunt
 5. Favorite flyer position
 6. Favorite "famous" cheerleading uniform
 7. Favorite TV/movie cheerleading uniform
 8. Favorite cheerleading-movie
 9. Your team's colors
 10. A photo of you cheering/in your uniform
 11. The team you?re on, and a short description of it
 12. Fondest cheer-memory
 13. Your biggest goal as a cheerleader
 14. Favorite cheerleading photo (doesn't have to be of you/your squad)
 15. Favorite cheerleading blog(s), with links

Ja, ble en spennende farge. 
Tenkte hvertfall jeg skulle prøve den her fremover, så får jeg blogget litt.  

Fly Girls are fierce!!

Jeg blir aldri lei cheerleading! Tror det må være det mest fantastiske i verden. Stunts, dans og turn - og fabelaktige mennesker. Jeg elsker, elsker, elsker det!

CHEER EXTREME JULIET

Jeg elsker Cheer Extreme, jeg elsker Juliet og jeg elsker 2by2 Productions!! Og siden Juliet nettopp har hatt bursdag, får hun som hvert år en bursdagsvideo. Seee og eeeelsk!! 

Gotta love her!!

WORLD CUP SHOOTING STARS

Jeg er faktisk ingen stor fan av World Cup i det hele tatt, men denna rutina er virkelig himmelsk! Og til tross for at CEA er favorittlaget har jeg flere World Cup cheermixer på iPod'n enn CEA mixer.. Er noe med musikken til World Cup! 

Noen fall og ustødige løft, men koreografien gjør opp for det synes jeg. Synd de gjorde om så mye til Worlds.  

ALL I WANNA DO IS..

Trist å tenke på at sesongen er over, og at neste konkurranse ikke er før i høstferien. Men neste sesong er våre sesong, da det blir vår første tur som deltagende lag på NM! Gleder meg villt allerede. 

UNIFORM INSPRASJON

Uansett hvor mye jeg hater skuespillet og handlingen i den siste Bring It On filmen, klarer jeg ikke slutte å gispe av nivået de har i denna filmen i forhold til de andre Bring It On filmene. Liker'e. Og jeg elsker uniformene til East LA!! Aah, å slutte å se på andre cheerleaderlag. Like usunt som å gå i butikker. Bortsett fra at cheeruniformer koster flere tusen. Blah. 

Og hvor finner man ikke bedre inspirasjon til både koreografi OG uniformer enn Bring It On? Selvom Legends ikke har noen planer om å skaffe nye uniformer såklart. 

PROUD TO BE NORWEGIAN

Forrige helg + to dager var det VM i Orlando, USA. Der deltok Norge med cheerleaderlag for første gang noensinne! Verden blir bare sterkere og sterkere innen cheer, så jeg hadde aldri forventet dette: 

2. plass til Team Norway All Female. 

8. plass til Team Norway Coed. 

2. plass til Team Norway Group Stunt. 

2. plass til Viqueens Spirit 

og 4. plass til Intros i Cheer Hip Hop! 

For dere som ikke er så into cheer, så er detta helt sinnsykt imponerende, og det sier noe om nivået til Norge. At vi ligger som nest best i verden etter USA er helt fantastisk!! 

De eneste som virkelig skuffet meg i detta Worlds var Cheer Extreme Senior Elite. De tok gull ifjor, men i år kom de på en skuffende tredjeplass bak F5 og WCSS. Selvom jeg ikke fatter det, for de kjørte et helt utrolig show! 

 

Alle bilder er tatt fra NCDC sine sider på facebook, unntatt av VQ Spirit, som er fra Viqueens Spirit sin side på facebook. Og av CEA veit jeg ærligtalt ikke. Har hatt det siden worlds ifjor. Lik begge sidene på facebook, de brang trossalt tre sølv hjem til lille Norge!info

Cheerleader for Nidaros Nixies Senior Coed. Mediaelev med interesse for journalistikk, radio, foto og web-design. Politisk aktiv i Elevorganisasjonen.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
hits