Veit ikke om jeg tør

Nå er det et halvt år siden jeg blogga. Har vært så utrolig deilig å slippe å tenke på at folk leser ordene mine og dømmer setningene mine. Men helt ærlig så savner jeg et sted jeg kan poste bilder jeg tar, tanker og minner jeg vil ta ekstra vare på. Så kanskje jeg skal prøve igjen? 

Grunnen til at jeg slutta å blogge var at jeg følte at alle kunne "lese tankene mine", for det er jo det som står her. Tankene mine, minnene mine og meningene mine. Hva om folk dømmer meg pga dem? Mest tenkte jeg på han som nå er kjæresten min. "Tenk om han synes jeg er smågærn, kjedelig eller helt teit? Eller hva om han får hetta fordi jeg er en blogger?" 

Men sånn kan man jo ikke tenke. Jeg vil blogge, derfor blogger jeg.  Det er jo ikke sånn at jeg legger ut alle innerste tanker eller alle detaljer om livet mitt heller. Så what the heck!  Nå kan vi telle pixler på det bildet der. Xoxo og sånn. 

Trøtt i trynet

Herregud, kjære alpakka og hellige bankkort jeg er så trøtt. Ikke bare er jeg trøtt, jeg har helt glemt at vi har samfunnsfagprøve de to første timene, så her sitter jeg i kantina og skulker. Og her er det kaldt! Satt på Photo Booth og tenkte jeg skulle ta et nytt bilde av meg selv, isteden for å sitte og stjele bilder av instagram-brukeren min hele tiden. Men jeg ser virkelig verre ut enn verst. Og lyset i kantina gjør at jeg ser så bleik ut at nesa mi blir utbrent. Det er kanskje like greit, men det er jo ganske fint å ha nese på bilder og. 

Når lyset i kantina gjør at deler av ansiktet blir utbrent på bilder, da burde man kanskje begynne å vurdere selvbruning eller en tur til syden. ...

Nå er jeg i sånn "snakke-meg-bort-fra-temaet" humør, så tror vi bare avslutter det her.  

JulestemningNå er det ordentlig julestemning i huset. Mamma pynter med snøfnugg, krystaller og andre mer tradisjonelle juleting i stua, deigen til kakemennene står klar til baking og ute er det hvitt. Det er ikke akkurat snø, men rim funker det og når man bor i Norge. Utrolig at et land som er så langt nord ikke engang får snø. Å ha snø ti dager av fire måneder med vinter, og resten tæla eller regn er jo ikke akkurat koselig. 

Nå skal jeg ordne litt mer på roterommet mitt med Britney Spears på høyttalerne, så skal jeg bake kakemenn med lillebroren min. Kan bli spennende å se hvor mange kakemenn jeg faktisk klarer å lage. Jeg pleier som regel å kose meg litt ekstra med deigen... Den er jo best!  

Blogging, hva er det?

Tenkte kanskje, muligens, jeg skulle gi blogging en liten sjanse til. Eller, det er det jeg sier nå som jeg faktisk har noe å meddele, men imorra har jeg sikkert glemt hva blogg.no er. 

Anyway; nå sitter jeg på senga og beundrer gulvet på rommet mitt. Det har jeg ikke sett på en stund, for å si det sånn. Mens normale folk har soverom, hadde jeg noe som ligna på et walk-in-closet. Men nå derimot, nå som senga synes og det går ann å gå på gulvet, så kan jeg faktisk skryte av at jeg også har et rom.Opplevde min desidert største frykt istad når jeg rydda. Plutselig ser jeg en svart klump som ligner mistenkelig lite på en lodott. Og guess what, det var så absolutt ikke en dott. Det var en høyst levende edderkopp! Holdt meg beherska og knuste den med en sko, før jeg gikk rundt i en ring og klødde over hele kroppen. Det er rart at et så lite dyr kan gjøre så stor skade. At man er så redd for dem liksom. Ugh. 

FUCK

Stress. Skal skrive ferdig en feature-artikkel før imorra. Jeg har såvidt begynt. Og det skal bli fem sider, ombrukket og lagt inn i et magasin. Uhm. Ja. Heldigvis har jeg kaffe, hermetiske grønnsaker og musikk. Veit ikke hvordan de tingene der hjelper, for kaffen har jeg helt til alle i huset går og legger seg, for da forsvinner jeg også opp. De hermetiske grønnsakene er bare et utrolig ekkelt symbol på at jeg aldri kommer til å bli en flink kone. Og musikken får meg til å tenke på alt annet enn det jeg skriver om. 

Hvordan går det ann å være så ukonsertrert som meg? Klarer ikke å fokusere på noe. Nesten. 

Off. See ya later, når jeg har skrevet ferdig artikkelen og får en saftig toer. Stay positive. Enei.

Stryker, blir fattig og dør


Sadface. 

Føler meg så .... bah akkurat nå. Med varsel om stryk i alle fag fikk jeg enda mer fravær fordi bussen er helt mongoretardfuckface og kommer en halvtime for seint. Mens jeg går fra bussholdeplassen, kjører bussen såklart forbi meg. Som om jeg har tidenes dårligste karma. Hva har jeg gjort for å fortjene det her? Well... 

Så nå sitter jeg nydusja i senga mens jeg venter på at matfriminuttet skal starte, så jeg kan snike meg inn i klasserommet og late som om jeg har vært der hele dagen. Lærern min tror sikkert jeg er tilbakestående. 

På bezøk

Jobber hardt med å bli fin på vin. Neida. 

Joda.

Er på besøk hos Ellen. Har det awesome, som alltid når jeg er sammen med hun. Ikveld sykla vi til Øra for å kjøpe mat og godteri for alle penga. Vi lagde nachos, som faktisk ble ganske gode! Ingenting gikk galt, som det som regel gjør. 


Pappa betaler<3 

Nei, nok tull. Og ja, bildet er bare tull. Det er fra en videoblogg vi filma for en liten stund siden som jeg aldri klarer å klippe ferdig. Lider av akutt treighet. 


Dette var om mulig mindre interessant enn lokalavisa der jeg bor. Begynner snart å grine av egen trasighet. Nei, jeg gjør ikke det. 

Random crap

1) Tenk på den siste personen som sa "jeg elsker deg", tror du h*n mente det? Nei. 
2) Pleier du å smile til fremmede? Tjaa.. ikke alltid, men noen ganger. 
3) Er noen sint på deg fordi du går ut med den personen du går ut med? Nei, tviler. 
4) Har du hørt en sang som minner deg om noen idag? Mja. Kanskje. Har ikke tenkt over det.
5) Hva har du på deg nå? En strikka genser som KLØR og tights.6) Hvor ofte hører du på musikk? Nesten hele tiden. 
7) Bruker du jeans eller tights mest? Tights.
8) Tror du livet ditt vil forandre seg dramatisk før 2013? Nei.
9) Er du en sosial eller usosial person? En fin mellomting. Kanskje mest usosial? 10) Har du noen gang kysset noen med et navn som begynner på "A"? Ja.
11) Hva med "R?" Neeeeei.. ikke som jeg husker.
12) Bryr du deg om folk snakker stygt om deg? Ja, såklart.
13) Skal du dra noe sted snart? Ja. 
14) Når var sist gang du gråt? På lørdag. 
15) Har du noen gang sagt at du elsket noen? Ja. 16) Hvis du kunne endra øyefarge, ville du gjort det? Hmm.. Jeg tror ikke det. 
17) Er det en gutt du ville gjort absolutt alt for? Nei, men jeg kunne gjort ganske mye for han. 
18) Si noe du misliker med dagen idag. Det er kaldt. 19) Er det søtt når gutter kysser deg på panna? Jææ. Spørs. 
20) Går du ut med den siste personen du snakka med? Nei.  

Crap

Skal starte med sunn livsstil imorra. Tirsdag er det nye mandag. For nå ligger jeg i senga etter tidenes middag og smågodt. Uarrrh. Jeg som egentlig skulle på Sprek. Men når det er fjorten minus ute og jeg sykler, er tanken på å ligge på et varmt rom og krepere i stillhet mye finere.Tidløst sovebilde av meg. Like obligatorisk i dette blogginnlegget som i alle de andre. 

Burde vel egentlig gjøre noe med livet, så nå skal jeg få ræua ut av senga for å rydde rommet. Det trengs. Så skal jeg sette meg ned med innleveringer. Det trengs hvertfall.

Tonje er kul

Veit ikke om det var Redbull'n eller at jeg ble tvunget til å stå opp halv sju som gjorde det, men jeg er unormalt våken og motivert. Det er sikkert bare en liten fase, for kjenner jeg meg selv rett er jeg et slakt imorra igjen. Bare å nyte det så lenge det varer da, med andre ord. 

På media har jeg hatt en lang periode hvor alt har vært gidd, men idag har jeg faktisk funnet ut litt av hva jeg vil videre på media. Jeg digger jo radio og musikk, og da tenker jeg å jobbe videre med det. Det er så utrolig godt å sitte på lydstudio med headset, awesome musikk, mat(hehe) og bare la dagen få forbi. Når en radiosending varer i to timer, går jo dagen veldig fort. Og det er akkurat det jeg trenger. Selvom radiostemmen min er latterlig grusom. Skvetter like mye hver gang når en av radiosendingene mine kommer på iPod'n når jeg hører på musikk. Men før den tid, må jeg sette meg ned og lage et helt magasin. Det var det eneste jeg ville jobbe med på media når jeg starta, og nå når jeg faktisk skal lage det er det så slit at jeg har ikke ord. Er sikkert noe med at jeg er så lei av skole generelt. Må begynne å abonnere på Redbull, så kanskje jeg kommer meg noen vei. 

 Veit ikke helt hvorfor jeg skreiv det her. Det er jo ikke av noen andres interesse at jeg er så lei at det eneste som frister er å legge seg ned å krepere. Det er egentlig ganske flaut å blogge. Er som å sitte på en stappfull buss og snakke med seg selv. 

Lol, that's me

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

A
lt over er så sykt meg.

Genial tumblr side hvor du finner masse gifs som du kan relatere til. Du finner linken på alle bildene over. 

Surrehue

Idag skulle vi ut i bedrift og ta bilder til en bedriftsrepotasje, - og fikk derfor fri fra skolen for å gjøre det. Heldigvis skulle ikke jeg ta bilder før i femtiden, så jeg sov sånn halve dagen idag. Deeeeilig!

Idet jeg skulle gå ut døra for å sykle til frisørsalongen på Bobyn, skulle jeg finne frem kameraet mitt. Men neida, gjett hvor surra har gjort av kameraet sitt? Det ligger såklart hos Ellen. Og Ellen er jo på jobb, ettersom det er hun jeg skal fotografere! Men sykla likevel til Bobyn for å sjekke om hun tilfeldigvis var tankeleser og tok med kameraet mitt. Det gjorde hun dessverre ikke. Det finnes ingen mennesker som har så hemma tankegang som meg. 

Fikk meg en fin treningstur da.Nå skal jeg surre meg i dusjen. 

Svever på en rosa skyHar det så bra for tiden at jeg veit nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Går rundt og smiler og ler av helt ulogiske ting. Blir nesten litt flau over hvor klisjé det hele har blitt. Jeg er jo så vant til å klage på alt. Mens nå er det helt motsatt. 

Helt klart at å endre holdninger, vaner og hvem man henger med gjør noe med hele tilværelsen. Også er jeg så heldig at jeg har så mange fantastiske mennesker som gjør hver dag til en fest. Kan ikke huske sist gang jeg bare satt inne en hel dag og ikke gjorde noenting. Det er ganske digg å faktisk ha et liv. 

Woop. WOOPPPP. 

Minner fra livets beste tid

Alle bildene er fra 2008 og 2009. 
Var på kalkverket på Aker tusen ganger med venner. 


Jeg og Ellen var så kreative når vi kjeda oss. 


Vingsand med klassen i 9. klasse. 


På vei til Koster med Ida og familien hennes. 


På Koster. 


Jeg og Ellen var ofte overbevist om at vi var modeller. Tulla. Men vi hadde det veldig gøy!


Fikk hest i konfirmasjonsgave. 


Fletta håret til Ellen for første gang. Looking good. 
Ting var helt greit. 


Fikk en lillebror. Han er ikke så hemma som det ser ut som på bildet, haha. 


Fikk min første halsbetennelse. Jippi. 


Smurte meg før jeg skulle sole meg. Hehe. Hehhehee. 


Ting var enda bedre. 


Kos med familiens søtnoser. 


Feira bursdagen min. Hoho. 


Har drevet mye med cheerleading. 


Vært veldig mye på Levanger med Ellen. 
Det var en gang.... 


Hmm.. 
Hadde det enda mer gøy med sminke. Hehe. Det er bare tull, altså. Vi hadde overraskende nok ingen fjortissperiode. Ikke utseendemessig hvertfall. 


Var på mine første fester. 


Drev enda mer med cheerleading. Legends hadde verdens fineste uniformer. Herregud, er så trist at Legends ikke er noe mer. :( 


Feira bursdagen min igjen gitt. 


Var litt glad og sånn, da. 


Var fornøyd. 


Baka brownies med broshan. 


Tatt mye bilder. 
Har ridd mye. HEHEHEHE. Se så fine hester vi hadde før. 


Også har jeg og Ellen fiska krabber. Vi fikk ikke annet enn tang, men det er jo noe det og. 


Savner den tiden der utrolig mye. Alt var bra på alle måter, selvom jeg kanskje ikke så det selv. 

Miss my girlBle sikkert litt mange bilder på en gang, men jeg måtte bare. Er så sykt lei av å bo så langt unna verdens beste jente!

Skulle ikke mer enn en kakao kopp og en episode One Tree Hill til for at vi skulle bli bestevenner. Bare noen få uker etter vi møttes flytta jeg til Verdal, åtte timer unna min bestevenninne. Og sånn har det vært siden. Men ikke for det, vi har klart å fått mange fine minner for det. Og selvom vi ikke møtes så mange ganger i året, eller snakker sammen hver dag, veit jeg at detta er den venninna som alltid er der for meg. Åtte timer fra eller til gjør ikke så mye, sånn egentlig. 

Blir sikkert veldig merkelig for alle andre som leser det her, ettersom jeg plutselig kommer med et blogginnlegg etter en lang tørkeperiode, også er blogginnlegget et halvsentimentalt "kjærlighetserklæring" til venninna mi. Men dette er det eneste jeg kunne tenke meg å ville blogge om. 

Jeg er glad i deg, Idamor <3 

Gnåling

Helluuu! Forhåpentligvis sitter du hjemme i stuen, som jeg skulle gitt masse rart for å gjort selv, mens jeg sitter på tog hjem fra Trondheim. Jeg tilbringer jo nesten all tiden min på tog, trening eller skolen for tiden. Veldig kjedelig, men er jo verdt det når jeg er så heldig å få drive med det jeg elsker! 

Men så var det det da.. Jeg betaler nesten alt av avgifter, billetter og sånt selv. Og når det er snakk om månedskort på tog til 1400,- og 400,- på buss, + avgift og uniform hos Nixies + Sprek, da sier det seg selv at det kræsjer. Og jeg får bare 1700 i stipend. Jeg har 3000 på sparekonto, og fikk litt mer penger denna måneden enn jeg gjør fremover pga. at vi får for juli også. Mye matte og mye surr, så jeg skjønner hvis alle falt av på andre setning. Men det er det regnestykket her jeg går med hele tiden.

Hvordan skal dette gå opp? Hvordan skal dette fungere? Skal jeg selge organene mine? Må jeg slutte på Nixies før jeg i det heletatt har begynt? Æ villj itj! Så jeg føler jeg sitter veldig dårlig i det. Jeg leiter desperat etter jobb, men det er latterlig vanskelig å få når man er 16 år og ikke har noen erfaring. ÆÆÆH, jgireinthondjioyrtj!!! 
 


Skal se ut som om jeg er lei meg, ikke at jeg prøver å vrenge trynet. Så veit dåkk d. 

Og ja, kjære mann med spennende bart og mystisk hår på andre siden av midtgangen i toget, jeg tar bilder av meg selv i webcammen. 

 

Nå kan du slutte å stirre. 

Sorry for all klaginga i innlegget. Må bare få det ut. Er mye annet jeg skulle gnåla om og, men jeg tror ikke dere har godt av å høre alt. Tror ikke dere synes det er så interessant heller. Nå gnåler jeg igjen. Hadet!  

Ellens fryste hud, nam

På søndag fikk jeg besøk av Ellen. Vi to sammen blir til verdens størstematmonster, og hver gang jeg får lyst på noe er hun den første jeg går til. På søndag fikk jeg det for meg at sjokoladepannekaker sikkert er godt, så da kom Ellen på besøk. Og da ble det pænnekækeeeer! 

Det var egentlig ikke noe godt i det heletatt. Tanken var mye bedre. Men vi ble likevel mett. Vi blir alltid mett. Hehehehe. Nomnom. Okei. 

Etter vi hadde latt maten synke gikk vi ut og hoppa på trampolina. Det var kjempe gøy! Er lenge siden vi har gjort noe som vi gjorde før i tiden, og dette brakte både frem minner og et usedvanlig godt humør. 


Halla. Etter det løp vi ut på rundballene som er ved siden av huset mitt. Aner egentlig ikke hva vi gjorde på de, men det var sykt gøy. Hver gang det kom bil måtte vi gjemme oss i tilfelle det var naboen, som eier rundballene. Vi ville jo ikke ha kjeft. Så jeg har krampe både her og der etter å ha turna nedi tynne sprekker mellom rundballene. 


Not only duckface, but also duckbody! Ducktastic! Sliter.
 
Etter det, eller så var det før alt detta?, skulle Ellen absolutt prøve salt and ice challenge. Det går ut på at du tar salt på arma, hånda eller hvor du enn vil ha vondt hen, og legger en isbit oppå. Huden fryser til is, rett og slett. Ellen er litt psyko og gjorde det hele tre ganger. Det er helt grusomt hvordan huden ser ut og kjennes ut etterpå. Det er som å ta på fryst hud! 


Æsj! 

Den dagen var utrolig morsom og jeg skal så absolutt fortsette å prøve å være litt mer aktiv enn å sitte å se film hver gang jeg er sammen med venninner fremover. Man får jo så mange flere minner ut av det! 

MÅL for skoleåret 2012/2013

Isteden for nyttårsforsetter tenkte jeg å ha "skoleårforsetter." Jeg er mye flinkere til å "starte på nytt" på begynnelsen av et nytt skoleår enn et nytt år. 

Så her er min liste over mine forsetter for dette skoleåret delt inn i forskjellige temaer:

Skole: 
- Jobbe mer med media.
     Jeg vil utfordre meg litt mer når vi har ptf. Ifjor kjørte jeg veldig "safe" med foto og radio, men i år vil jeg ha noe jeg ikke "kan". Jeg vil også fokusere mer på oppgaver vi får. Før telte det bare å levere inn noe, men hva hjelper det å levere inn noe som suuuuger? Flaut a gitt. 

- Komme meg opp om morgenen
     Jeg er mester i å drøye klokka til det er sånn ti-fem minutter til jeg må gå til bussen før jeg står opp. Da rekker jeg kun å få på meg klær, pusse tenna og gjøre et eller annet med håret før jeg springer som en gærning til bussen. Og jeg kan ikke telle på to hender engang hvor mange ganger jeg har sett bussen kjøre forbi mens det enda er 30 meter igjen til bussholdeplassen. 


Standar skoledag for meg. Bare med null sminke, fjorten poser under øynene og håret til alle kanter. Så sover jeg igjennom hele skoledagen på pulten. Jæddæ. 

- Gjøre lekser og innleveringer.

- Være med i gymmen.
     Jeg er så flink til å la latskapen ta over så tidlig om morgenen. Er ikke det at jeg ikke liker å trene, men ballsport og så mye bråk tidlig på morgenen er så slitsomt.  

- Ikke bruke alle pengene mine på Kiwi eller kantina. 


Trening
- Klare flikkflakk

- Bli flinkere generelt i cheer.
 

- Få høye og fine hopp.

- Klare araber flikkflakk.

- Få sixpack og synlige lårmuskler. 
     Fineste jeg kan se på jenter. 


Ikke så drastisk kanskje, men noe alá sånn.  

Generelt
- Sosialisere meg mer
     Hvem har førstepremie i å sove igjennom skoleåret? Både på og etter skolen...? Hei. 

- Ikke bruke penger på alt slags unødvendige greier

- Holde rommet ryddig.
     Hehehehhehehehee.....  


Noen av mange mål jeg har får året. Jeg vil ikke dele alle, for da får jeg nok noen reaksjoner. Og det er ikke alle reaksjonene som hadde vært like positive. Håper hvertfall jeg klarer å holde dissa, og at jeg tar sommerferie neste år med god samvittighet! 

Døden nær

Jeg er helt utslitt, halvdø og trøtt. Fikk ikke stort med søvn natt til idag pga. min terrorpus som bråker hele natta, og en terrorvekkerklokke som ringer halv sju om morgenen gjør ikke saken noe bedre. I tillegg hadde vi en meget treg skoledag idag som har gått med til bare undervisning. Rart at jeg klager på undervisning når alle andre har det hele tiden, men på media er det faktisk et fremmedord.

Vi ble ferdig halv fire, og da dro jeg rett på Sprek. Jeg hadde intervaller og noe styrke idag. Det er et eller annet som er galt med hofta og det høyre låret mitt. Det gjør så vondt å gå, men jeg måtte likevel prøve å få litt trening. Tenkte kanskje det ble bedre av løping(ser heller ikke logikken). Men det endte ikke bra, og jeg hadde ikke noe annet valg enn å gi meg etter første intervall og heller gå over på et annet kondisjons apparat. Kjedelig :( Må til legen og greier. Er så redd for å få beskjed om at jeg ikke kan trene ordentlig med beina på en stund. Da sliter jeg jo, mildt sagt. 

Posing bitches! Det er så fristende å lese posing, som i bæreposer. 

Nå skal jeg gjøre én ting; og det er å lese ferdig de siste fem sidene i boka mi før jeg skal legge meg. Levende lik. 

Søvnig besøk

Idag har jeg vært sammen med disse to søte menneskene. Er så glad i dere! Vi gjorde absolutt ingenting. Først satt vi nede på kjøkkenet til Ellen, hvor jeg og Sandra delte en cider. Så gikk vi opp på rommet til Ellen og så Disney helt til både jeg og Ellen sovna. Stakkars Sandra bare satt der og lakka neglene sine, av alle ting. Synes det er deilig å ha sånne venner hvor du kan gjøre alt og ingenting med, uten at det blir ukomfortabelt. Det er bare det å være sammen med hverandre, om man så sover, spiser, ser på tv og ikke sier noe til hverandre, så trenger det ikke bli awkward som det ofte blir med andre folk. 

Etter en liten powernap hos Ellen dro jeg og mamma til Aboteke og tok en kaffe hver. Eller jeg drakk frappe og mamma drakk tre kopper med kaffe. Ja, dere bryr dere faktisk om hva mamma drakk - og hvor mange kopper av det. Neida.

Nå skal jeg rulle inn i dusjen, og deretter skal jeg gå å legge meg. Fikk ikke sove noe spesielt natt til idag, så tror denna natta skal bli deeeeeilig. Hvis ikke pusehælvette holder meg våken igjen, da. 

Fest, samvittighet og sånn

Da er det vel på tide å komme krypende med halen mellom beina og blogge om den forferdelige dagen igår. Igår var det fest i parken på Verdal med Åge Aleksandersen og Dag Ingebrigtsen(han som sang Forelska i Lærern). Jeg har gleda meg til det lenge, så når dagen endelig var der var alt på topp. Hadde full flaske med vodka, det var fint vær og jeg skulle vorse med noen av mine beste og nærmeste venner. Starta helt perfekt, med drikke, musikk og mye intern galskap. 

Drikken gikk ned, glass etter glass. Og jeg gjorde som jeg alltid gjør når jeg skal på Park-fester: jeg drakk meg "neått". Før jeg gikk fyllesyk og gråtende hjem til Ellen for å sove mens resten gikk på fest, rakk jeg å kjefte på alle rundt meg, gråte over alt og ingenting, tilstå og fortelle alle hvor glad jeg var i de og spy ut alt som var av vann, drikke og mat i kroppen. Våknet dagen etter klokka syv på morran med tidenes sjokk. "Hvor er jeg?! Hva skjedde?! Hvor er pengene mine?! Hvem satt opp håret mitt?! Hvor er mobilen min?! Macen?!?!" 


Halla. 

Alt i alt var det en bra kveld, helt til alkoholen tok over alt som var i meg. Jeg sitter igjen med et sinne blanda med dårlig samvittighet og triste tanker om hva som kunne skjedd av morsomme ting om jeg faktisk kom meg til parken. Jeg mangler også 400 kroner og en del verdighet. Huff og huff. Gleder meg til neste fest så jeg kan gjøre det godt igjen.


Hahahah, fin sju. 
Musikk.. og sånt.

Jeg veit at fåtallet av dere faktisk gidder å trykke på "play" når dere er på blogger som legger ut youtube-videoer, og det er vel fåtallet av fåtallet som trykker "play" på denne ettersom den varer såpass lenge. Men seriøst, virkelig, jeg hadde aldri giddi å lagt den ut om den sugde og var super kjedelig. Dere kan jo også spole litt i den, for å sjekke om dere liker noen deler av låta. Det pleier jeg, og jeg ender som oftest opp med en ny favoritt. 


Den passer ekstra perfekt på en lang togtur eller på tredemølla. Just sayin. Er en sånn låt man glemmer tiden av. 

For øyeblikket sitter jeg i klasserommet og kjeder ræua av meg, som man som oftest gjør på media. Neida, den var slem mot medier og kommunikasjon-linja. MK er egentlig awesome, men denna uka her har vi hatt en teit film-en-musikk-video-til-en-stygg-og-umulig-sang-prosjekt. Og nå er den til redigering, noe som ikke er min oppgave. Derfor bare er jeg. Et fantastisk random bilde av vinduet i klasserommet vårt. Hehe, gøy å ha klasserom midt i bygget og ikke se ut på det gråe triste været.

Nam, nam og atter namHerregud, jeg elsker sko. De er så fine, og de kan jo gjøre et helt antrekk. Love it! 

Idag våknet jeg tre kvarter før vekkerklokka ringte pga. den overhypre kattungen min. Han starter dagen klokka kvart på seks med å løpe som en idiot rundt på rommet, leike med en pose og ødelegge mobilladeren. Trodde jeg skulle klikke og drepe både meg selv og katta. Det gikk heldigvis bra med begge to. 

Jeg er overraskende opplagt idag. Er noe med det å rekke å spise frokost, altså. Det er det lenge siden jeg har gjort. To knekkebrød og x antall glass med juice. Nomnomnom. Oh, nå ble jeg tørst.  

Stiv sju

Herrrrrrrrrrregud. Jeg startet skoleåret ved å forsove meg idag. Det var gøy. Så satt jeg åtte timer på skolen med feber, etterfulgt av en lang og tung sykkeltur til Øra. Trodde jeg skulle svette ihjel. Så vet dere det. Anyway; på Øra møtte jeg Sandra, og vi gikk rundt og så på ting og tang. 

Etter det dro jeg på Sprek og trente intervaller og litt styrke. Jeg trente mega hard(!!!!!!) styrke igår, tre timer i strekk faktisk - creds to me!, så idag klarer jeg nesten ikke bevege meg. Så treningsøkta idag var vond, mildt sagt. Klarte så vidt å sette meg ned på matta hvor jeg skulle ta sit-ups og noe annet rart. Jaja, tegn på at fettet på kroppen er i ferd med å formere seg til muskler. <- høres jævelig ekkelt ut. 


Og sånn, med like god kvalitet i virkeligheten, føler jeg meg nå. Sliten duckface, ja.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, så skal jeg legge meg og lese litt eller noe. Dødstrøtt og sliten! Bestemor Victoria.. ohei. 

Spontantur ut

O-hooo, for en helg det har vært! På lørdag hadde jeg og Ellen egentlig planer om å dra på telttur, noe vi har tenkt på hele sommeren. Værmeldinga viste dessverre at det skulle regne natt til søndag, og da fant vi ut at å dra på telttur ikke var så lurt likevel. Isteden tok vi en tacokveld hjemme hos meg. Nomnomnom! 

Mens vi spiste taco, begynte vi å tenke på om vi skulle dra en tur ut på "byen". Klokka begynte å bli mange, så i all hast sminket vi oss og sykla til Øra på null komma niks for å hente drikke og ta tog til Levanger. Der var det mye liv, og mange kjente som var ute. Hadde en utrolig morsom kveld! Sitter igjen med de særeste minner, som vi har ledd godt av etterpå. Huff....FÆST. Neida. Joda. Var en fin avslutning på sommerferien! Enda bedre når vi kom hjem, og jeg tømte kjøkkenet til Ellen for mat. Blir så sulten når jeg drikker. Og tørst. Jeg + morran etter = mega, super uttørka-tørst. Men aldri dårlig! Jippi.  

Søvn sa du? Neida

DETTA GÅR BARE IKKE!! Jeg får ikke sove. Har ikke sjangs! Jeg tenker hele tiden "Sov da, Victoria! Sov da!!", og da blir det som kjent enda verre å få sove. Jeg er også ganske besatt av tanken på at det snart er uttak, så jeg tenker hele tiden over hva jeg kan og ikke. Jeg er så nervøs, for jeg har ikke stunta ordentlig på nesten et helt år. Er det som å sykle, mon tro? 

Ellers er jeg også sånn passe nervøs for imorra. Jeg er kjempe, mega flau ovenfor lærerene mine. Jeg sa klart og tydelig ifra at jeg skulle flytte til Trondheim - så jeg leverte alle bøkene og fikk mange "lykke til videre!". Så skal jeg komme imorra og bare  "Halla!..."

Jeg skal ha kreds for å klare alt. Skrev nettopp kreds med c

^ Okei, det der er helt uredigert. Hvordan er det mulig? Kommer til å bli slakta på skolen så fraværende som jeg er for tiden. Kanskje det blir bra for meg å få litt ordentlig .. lærdom? i huet igjen.

Herregud, jeg gir opp. Tror jeg skal gå og slå hodet i veggen et par ganger så jeg sovner. Skal si god natt fra pus! Han elsker meg for den jeg er. 

IGÅR vettu

Hallo damer og herrer! 

Herregud, jeg la meg i tolvtiden igår og våkna klokka to... Kan umulig være normalt å måtte ha så mye søvn?

Igår dro jeg til Steinkjer hvor jeg møtte Sandra som hadde vært på FS møte, savner FS møter :(, og søstra hennes Silje. Før de kom hadde jeg gått rundt på senteret sånn sju ganger eller noe, så jeg hadde kjøpt alt jeg ville ha. Som ikke var stort.. Jeg blir alltid så kresen (gjerrig) når jeg først har penger. Vi endte opp på Mc'ern, etter et en liten runde til på senteret, hvor vi møtte mange folk fra Fylkesstyret i Nord-Trøndelag. Koselig! 

 
Dollyduck... og så brun har jeg blitt i sommer! +/- litt photoshopping da. Men likevel.

Det jeg kjøpte er så utrolig uinteressant at det er krevende å ikke begynne å grine. Jeg brukte tusen kroner på en dressjakke, shorte, to smykker, tighst og to strømpebukser. Det er bare jeg som får til det. Alle andre klarer å komme hjem med fjorten poser med klær, mens jeg kom hjem med fire.. Sukk. Og shorta passer ikke om jeg ikke begynner å slanke meg. Snakker vi press?

Aaaerrrrhhgjt, livet as.

Det er sol og sånn passe varmt idag og. Og her sitter jeg, i stua, og hører på klokka som henger over hodet på meg. For hvert sekund, så har jeg mindre tid til å gå ut og finne på noe. Jeg sitter hele tiden og venter på at noe skal skje. I 16 og et halvt år har jeg sitti og venta på noe. Det er ganske utrolig hvor fort livet forsvinner når man sitter sånn. Likevel bare er jeg.

Photobucket
I
 natt/dag sov jeg fjorten timer. Jeg er helt utslitt etter en sommer med utrolig lite søvn. Nå har jeg akkurat en uke på å komme tilbake i en normal døgnrytme igjen. Det blir sikkert hardt, men det skal bli utrolig deilig å ha noe å ta meg til annet enn å høre på at en klokke tikker hele tiden. Trening, cheerleading, skole.. ah, jeg gleder meg.

Nei forresten, jeg gleder meg ikke til skolen. Jeg husker før så fikk jeg ikke sove natten før første skoledag etter sommerferien fordi jeg gleda meg sånn. I 4. klasse gråt jeg til og med siste skoledag før sommerferien, så læreren måtte ta meg med ut på gangen. Herregud, hvem var jeg? Og hvor gjorde jeg av den personen?

Å snakke om tiden er nesten like kjedelig som å snakke om været. I tillegg føler jeg meg som en filosof. 

Ohoi, sommer og sol

Idag har det endelig vært ordentlig fint vær med høy temperatur. Vi fikk besøk av mine kjære stesøsken, kusine, fetter og tante, så grilla vi. Utrolig deilig! 

Fikk en aha-opplevelse da jeg gikk opp på rommet og så tidenes bola edderkopp i taket. Ellers har dette vært en rolig og deilig dag. Woop.. woop.  

Halla jeg heter Peter. 
 Og Peter bare Neida. 


  
Nå ska jeg på Havfrua med Sandra. Hvem veit? Kanskje jeg klarer å komme meg uti for en gangs skyld jeg og. 

Fordi det er vanlig og sånn

Da var vi her igjen da, folkens. Der jeg har ordet, mens alle som hører på er fremmede og jeg ikke helt veit hva jeg skal si. Og jeg ender derfor opp med å prate masse tull, alle går og jeg står igjen aleine og lurer på hvorfor jeg ikke kan være like flink med ord som alle andre. 

Jeg kunne vel sikkert startet som alle andre bloggere og fortalt om dagen min etterfulgt av noen bilder. For å være helt ærlig så har denne dagen vært som alle andre dager; møkka kjedelig, og ikke interessant for verken dere eller meg.
Jeg sov til halv tre, spist ca. 400 ganger i dag, hoppet på trampolina, lest bok, drukket Pepsi Max og tatt fine bilder av meg selv.  Neida så.

Sånne faktaer og sånn.

1. Meningen bak min URL: ABSOLUTT INGENTING. 
2. Svakhet: Hm, så mangt. Følelser, søvn, mat.
3. Hvorfor jeg er glad i bestevennen(ne) min(e): Fordi de er super awesome. De er seg selv, er der for meg, de er morsomme å være sammen med og jeg føler jeg kan si alt til de.
4. Sist gang jeg gråt og hvorfor: Lørdag. Fordi jeg var full, og da griner jeg av alt.
5. Piercinger jeg har: Navelen.
6. Favoritt band: Kings Of Leon og Linkin Park.
7. Største turn off(s): Folk som er lavere enn meg. 
8. Topp 5 ting som forandret livet mitt til det det er idag: 
   1) Så Bring It On.  
   2) Flytta til Verdal. 
   3) Logga på msn rundt juletider i 8. klasse. 
   4) Starta Legends. 
   5) Ble bestevenn med Ellen. 
9. Tattoos jeg vil ha: Jeg veit ikke helt. Før var jeg bombesikker på at jeg ville ha en stjerne ved håndleddet, men nå er jeg ikke så sikker lenger.
10. Største turn on(s): Parfyme. Herregud, ingenting er som en ordentlig deilig manneparfyme! 
11. Hvor gammel er du?: 16. 
12. Ideer om en perfekt date: Der praten går lett og det ikke blir altfor awkward. 
13. Mål i livet: Jeg vil oppnå suksess innen hva enn jeg velger å utdanne meg som. ++++
14. Piercinger jeg vil ha: Jeg vil ha i tunga, tror jeg. 
15. Relationship status(glemte hva det het på norsk): Singel.
16. Favoritt film: Titanic.
17. En fakta om mitt liv: Jeg har mange søsken som jeg ikke kjenner.
18. Fobi: Jeg er livredd for vann. Spesielt vann der du ikke ser bunnen, eller der du ser rør(!!!!), stokker, kvister, ledninger og sånt dritt. Får dilla. 
19. Noe du vil spørre noen: Hvorfor?  Fant denne greia på tumblr. Tumblr is tha shit. Nå har forresten surrehuet, aka meg, lagt inn url'n til tumblrn min i innlegget under også. Sånn en uke etter jeg posta innlegget. Ikke verst. Check it out! 

Follow mæ på tumblr

Jeg blir bare dårligere og dårligere med ord, så isteden for å kommunisere med lange setninger og meningsløse avsnitt, benytter jeg meg heller av tumblrs sine fine bilder, gifs og quotes til å kommunisere. Så er det noen som på død og liv vil vite hvordan det går, hva som skjer osv; follow meg gjerne der :)

 

Tumblr har også et vanvittig utvalg av fine og spesielle bilder, som dere ser over fra min tumblr side. Love it! 
Anbefaler alle sammen å skaffe seg tumblr. Spesielt de av dere som sitter timesvis på weheartit hver dag. På tumblr får du bedre bildekvalitet, større bilder og muligheten til å dele de med de som follower deg. Winwin.  


Link finner du HER.

Off I go

Nå tar jeg turen til Sandra. Sprek som jeg er skal jeg sykle alle de lange bakkene! Men først må jeg innom butikken og kjøpe masse kalorier, for det er oblikatorisk når vi skal være sammen. 

 Til døde

Ikveld ble jeg forfulgt av han herrundt om i huset. Jeg er så husredd og flink til å fantasere, at om ikke jeg blir lagt inn på et sinnsykehus i løpet av min levetid pga. innbildning(det jeg sier til meg selv) eller redsel, så har jeg flaks. Shit, det blidet var ekkelt. 

En av mine absolutt største frykter er hus. Jeg har ingen problemer med å gå ute på veien eller noe om natta(jo, litt), men inn i mørke hus? Nei. Neineinei. Spesielt ikke tomme. Er de tomme, og er det midt på natta, beveger jeg meg ikke rundt vinduene engang. 

Jeg kunne egentlig holdt det innlegget her gående, men det bildet tar knekken på meg. 

Miserabelt menneske

Akkurat nå har jeg det helt elendig, og det er tid for å klage litt igjen. Før klagde jeg på at jeg hadde fått leilighet, så mista jeg den fordi depositumet og faren min ikke samarbeidet så godt som de gjorde i begynnelsen av en eller annen merkelig grunn, så klagde jeg over at jeg egentlig skulle flytte.. eller ikke.. eller flytte.. osv. Men nå, siden jeg i siste liten ikke fikk hybel, har jeg måtte takke ja til Nord-Trøndelag, altså Levanger VGS. Takket være at fristene er forskjellige i fylkene. Urettferdig. 

Så nå ligger jeg her, halvveis slaktet, i senga. Jeg må trekke vervet mitt i EOST, grine litt, komme krypende til lederen i EONT, grine enda mer og spare en liten del av formuen min til å pendle til Trondheim flere ganger i uka.Det som skulle bli et år med masse moro og nye erfaringer ble til masse møkk og en liten erfaring; å få hybel i Trondheim når man ikke studerer på NTNU eller en annen skole jeg ikke husker navnet på, er DRIT VANSKELIG. BEGYNN Å LEIT ALLEREDE VED SKOLESTART ÅRET FØR.

Uuhhh. Ååååh. Hælvette altså. 


Bah.
Det er ganske åpenbart at jeg har et problem.

Jeg har brukt over en halv time på et avsnitt, hvor jeg brukte punktum tre ganger og komma altfor mange ganger. Jeg blir sliten av meg selv. Ohhhh. Sorgens time har kommet, den timen jeg må innse at jeg skal ikke på noen fest ikveld - nei, jeg skal heller ligge inne og lese bok, spille minecraft, skype med noen som ikke er ute og lever livet og spise meg feit. Det er så urettferdig. 

Jada... Neida så.. Hva var poenget mitt igjen? Jo, jeg kjeder meg.

Traumatized

Vil dere vite hva verdens desidert ekleste, styggeste og jævligste film heter? A Serbian Film. Den er laget i Øst-Europa og jeg lover deg, den kommer til å gi deg en følelse du ikke visste du hadde engang. Jeg sitter her og er litt .. "hva i hælvette så jeg på? Hvorfor prikker det i fingeren min? Er kroppen min fortsatt hel? Hvorfor har jeg vondt?" Filmen er syk. SYK. Og dette kommer fra ei som kan se alle Saw filmene uten å blunke. 

Det verste er at den er ikke dårlig laget. Den er ganske bra laget, faktisk, og har et plot som fungerer veldig bra. Men det er det som skjer i filmen som er s.y.k.t. Så jeg veit ikke om jeg vil anbefale den eller ikke.. Filmen er ulovlig i Norge, og store deler av verden i tillegg. Men for all del, vil du sitte igjen med en følelse av at hele kroppen gjør vondt, du vil spy og alt er bare .. rart; be my guest. 

 

Også bare en random fjortiss-latter-sau helt til slutt. Sånn for å lette stemninga for min egen del. TJO OG HEI. 

Levanger eller Trondheim?

Hælvette. Jeg har kommet inn på begge skolene jeg søkte på, og nå sitter jeg her.. Hva i all verden skal jeg gjøre? 

Negative ting ved å bo i Trondheim:
- Jeg kjenner ingen i den nye klassen
- Jeg må bo aleine, og det er jeg veldig dårlig på
- Jeg må bli mer selvstendig(ikke nødvendigvis en negativ ting, men det er litt skummelt)

Negative ting ved å bo i Verdal:
- Jeg må bruke ganske mange penger på å dra frem og tilbake til Trondheim flere ganger i uka
- Jeg må trekke vervet mitt i EO Sør-Trøndelag
- Jeg går kanskje glipp av noen awesome mennesker

Okei, de negative tingene ved å bo i Verdal veier mest på papiert, men i hodet mitt så er det omvent. Det er jo helt sikkert bare nerver. Men kan jeg ta en sånn sjanse? Egentlig skulle jeg bodd i USA detta året, og da kunne jeg jo ikke bare tatt et tog hjem om ting hadde gått galt. Men.. men, men, men!Sukk. 

Sprekt

Kom nettopp hjem fra en tur til Sprek. Trente til jeg nesten spydde idag. Men ææh, det er så godt! Trente mye mage og armer idag + spensthopp og generell "hopp-trening" + tøying. Jeg tøyde til jeg nesten gråt. Jeg er også vant til å gjøre posisjoner som heel og scorp med høyrefoten, men det er mest normalt å bruke venstre som f.eks Nixies gjør. Og for å tilpasse meg det laget, har jeg begynt å trene opp venstre. Jeg skulle dra en scorp på venstre og endte opp med å nesten brekke i to. Jeg får ikke engang tak med hånda. Skjønner ikke hva som er galt, for jeg klarer det jo helt fint på andre beinet. Argh. 


Random bilde. 

Jeg har forresten skaffa med tumblr! Jeg skjønner egentlig ingenting, men det er likevel ganske morsomt! Jeg er mye mer aktiv der enn jeg er her. Lettere å blogge på tumblr enn blogg.no synes jeg, ettersom jeg er så dårlig til å faktisk fortelle om alt jeg gjør, alt jeg kjøper, alt jeg spiser, alle jeg snakker med osv. Der kan man være ganske random, samtidig som man deler bilder, quotes, filmer og alt sånt. Så følg meg på tumblr HER. 

Er også veldig aktiv på twitter. Finner meg på @vichellerud :) 

Broken in two

I forrige innlegg sa jeg at jeg endelig hadde fått leilighet, og at jeg var så heldig å få dele med to awesome gutter i fylkesstyert. <- eller, sa jeg det? Det skal skulle jeg hvertfall. Men nå er saken helt snudd på hodet. Jeg ble tatt på senga med at kontrakten var fra 1. juli, dvs. 4500 eller 5000 kr denne mnd + depositum på 10 000. Det ble plutselig noen kroner for mye, og med lite støtte fra deler av familien jeg trodde jeg kunne regne med, veit jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre. Eller hva jeg kan gjøre. 

Skal jeg ta opp studielån? Får jeg isåfall jobb så jeg kan betale det tilbake? Får jeg råd til cheerleading? Kommer jeg i det heletatt inn på Nixies? Hva er vitsen med å flytte til Trondheim igjen? Jeg kan jo bare finne meg en egen, billig hybel? Takler jeg å bo aleine uten noen jeg kjenner rundt meg? Kan jeg bo hjemme? Kanskje jeg kan pendle til treninger? Har EO Nord-Trøndelag flere fs plasser? Må jeg trekke meg fra EO? Kommer alt til å gå bra?
 Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre lenger. info

Cheerleader for Nidaros Nixies Senior Coed. Mediaelev med interesse for journalistikk, radio, foto og web-design. Politisk aktiv i Elevorganisasjonen.

arkiv

Februar 2013 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
hits